GÖKÇEBEY BELEDİYESİ ARALIKSIZ ÇALIŞIYOR

GÖKÇEBEY BELEDİYESİ ARALIKSIZ ÇALIŞIYOR

Gökçebey Belediyesi Fen işlerine bağlı yol yapım ekipleri Çukur Mahallesi eski Yenice yolunda altyapı çalışmalarını tamamlayarak, kilitli parke örüm öncesi yolda zemin düzleme etüt çalışmalarına başladı.

Belediye Başkanı talimatı doğrultusunda yoğun yağan yağmur sonrası ekipler Çukur Mahallesinde yolun biran önce hizmete girmesi için  mesai gözetmeksizin çalışmalara ara vermeden devam ediyor.

Belediye Başkanı Vedat Öztürk akşam saatlerinde Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin çalışmalarını inceleyerek çalışan personele talimatlar verdi. İncelemeler sırasında mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Öztürk;” Ekiplerimiz çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu bağlamda ihtiyaç duyulan ve müdürlüğümüzün programı dahilinde yol, kaldırım yenileme, parke döşeme gibi çalışmalar sürdürülüyor.Amacımız Gökçebey’ li hemşehrilerimize en güzel hizmeti verebilmek. Bu amaçla ekiplerimiz çalışmalarına ara vermeden ve mesai mefhumu gözetmeksizin havaların el verdiği sürece devam ediyor. Müdürlüğümüz tarafından  ve vatandaşlarımızın talebleri doğrultusunda gerek duyulan iş plan doğrultusunda çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2020, 13:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER