GÖZYAŞLARI İÇİNDE UĞURLANDI

Zonguldak Sağlık Müdürlüğü’nde ve Halk Sağlığı Müdürlüğü’nde görev yapan memur Hanife Yılmaz hayatını kaybetti.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE UĞURLANDI
gundemeregli.com-Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Müdürlüğünde olmak üzere yaklaşık 26 yıldan bu tarafa memur olarak çalışan 48 yaşında evli iki çocuk annesi Hanife Yılmaz için Sağlık Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi.
Törene İl Sağlık Müdürü Dr. Bilal Cin, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Yusuf Kaya, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Emre Erbaycu, Eski İl Sağlık Müdürü Dr. Murat İlikhan, Sağlık Sen Zonguldak Şube Başkanı Mehmet Ali Kara ve çok sayıda sağlık çalışanı cenaze törenine katıldılar.
Törende bir konuşma yapan İl Sağlık Müdürü Dr. Bilal Cin, “Uzun yıllar beraber çalıştığımız mesai arkadaşımız Hanife Yılmaz her zaman çalışkanlığı ile tanıdığımız bir kişiydi. Yakalandığı bu amansız hastalık nedeniyle vefa etmesi bizleri son derece üzüntüye boğmuştur. Allah gani gani rahmet eylesin. Yakınlarına ve geride kalanlara sabırlar dilerim ayrıca sağlık camiası olarak hepimizin başı sağ olsun” dedi.
Daha sonra Müdürlük önünde düzenlenen törenin ardından Hanife Yılmaz Acılık Camisi’nde kılınan ikindi namazının ardından gözyaşları ile Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2014, 11:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER