Gündemin 28’nci yıl coşkusuna ortak oldular

Gündemin 28’nci yıl coşkusuna ortak oldular

Gündemin 28’nci yıl coşkusuna ortak oldular

Gazetemizin 28’nci Kuruluş yıldönümücoşkusu bu yılda ayrı bir heyecanla kutlanmaya devam ediyor. Gazetemizinkuruluşu sebebiyle kumu kurum ve kuruluşları ile okuyucularımızdan kutlamaziyaretleri ve mesajlar yoğun bir şekilde geldi.13 Kasım 1989 yılındayanan Gündem meşalesi altında toplanan tüm okuyucularımız başta Gazetemizİmtiyaz Sahibi Çetin Eser ve çalışanlarımızın bu coşkusuna ortak oldu.

İşte kuruluş yıldönümü mutluluğumuzaortak olanlar;

BAŞKAN TEKİN UNUTMADI

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekingazetemize 28’nci kuruluşumuz dolayısıyla çiçek gönderdi.

YAZICIOĞLU, NİCE 28 YILLARA GÜNDEM

 Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Başkanvekili İrfanYazıcıoğlu,gazetemizin 28’nci kuruluş yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınladı. Yazıcıoğluyayınladığı mesajında ; ”Basınımızın saygınkuruluşlarından olan Gündem Gazetesinin 28. kuruluş Yıldönümünü can-ı gönüldenkutlar, meslek ilkelerinden ödün vermeden hizmetlerinizin devamını diler,İlçemizin sosyal ve kültürel yaşantısında halkımızın duygularına tercüman vedüşüncelerine ses olması temennisiyle gazete çalışanlarına sağlık ve başarılardilerim.” dedi.

LİKOĞLU, GÜNDEM YEREL BASINDA ÖNEMLİ BİR AŞAMA KAYDETTİ

Türk Hava Kurumu Kdz. Ereğli Şube Başkanı MuhammetLikoğlu yayınladığı mesajında, ”Gündem Gazetesi, yerel basında önemli bir aşamakaydederek tarafsız objektif yayın anlayışı ile Kdz Ereğli ve bölgenin sesiolma noktasında 28. meslek yılına girdi. Bölgenin en uzun soluklu günlük yerelgazetelerinden biri olan Gündem Gazetesinin 28.yayın yılını kutlarım. BaştaKurucusu rahmetli Ali Osman Esere Allahtan rahmet diler, Ali Suat  Eser,Yücel Eser ve bayrağı devralan Çetin Eserin şahsındaGündem Gazetesinin kuruluşundan günümüze kadar emeği geçen herkese saygılar sunar, tüm çalışanlarına başarılar dilerim. ”dedi.

DEMİREL, YENİ YAYIN HAYATINDA BAŞARILAR DİLERİM

Köseler Mahallesi Kalkındırma Derneği Başkanı BirkanDemirel ise Kuruluşumuz dolayısıyla yayınladığı mesajında ,”Güzel Ereğli’mizinzor şartlarda doğru dürüst haber yapımında habercilik ilkeleri tarafsızlıklabizleri bilgilendiren GÜNDEM EREĞLİ gazetesini kutlar. Yayın hayatında başarılarınızındevamını dilerim.” dedi.

OKUYUCULARIMIZDA UNUTMADI

Okuyucularımızdan Hasan Aydın,Sedat Ürkmez ,MESE İletişim Danışmanlığı Sahibi Mert Aybars’takuruluşumuz dolayısıyla mesaj yayınlayarak 28’nci kuruluş yıldönümümüzü kutladı.

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2016, 12:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER