Halep’e yardım kampanyasına yoğun ilgi..

Halep’e yardım kampanyasına yoğun ilgi..

Halep’e yardım kampanyasına yoğun ilgi..


Kdz.Ereğli Belediyesinin Halep için başlattığıyardım kampanyasına Ereğli halkı yoğun ilgi gösteriyor. Şuana kadar toplananyardımların ayrıştırma-paketleme işlemlerini yerinde denetleyen BelediyeBaşkanı Hüseyin Uysal; “Kampanyada son 3 güne girdik. Halkımıza duyarlılıklarınedeniyle teşekkür ediyorum. Son 3 günde de yardımlarını artıraraksürdüreceklerine inanıyorum” dedi.

Kdz.Ereğli Belediyesitarafından ‘Halep’e elini uzat’ adıyla 28 Aralık tarihinde başlatılan yardımkampanyasına Kdz.Ereğli halkı yoğun ilgi gösteriyor.

Belediye Başkanı HüseyinUysal, belediye başkan yardımcıları Esra Alpago, Ayhan Atay, Atilla Bulak veHüseyin Ağlar ile birlikte, bugüne kadar toplanan yardımlarınayrıştırma-paketleme işlemlerini yerinde denetleyerek Sosyal Yardım İşleri MüdürüMehmet Aksoy’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kampanyada son 3 günegirilirken Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Kdz.Ereğli halkına duyarlılıklarınedeniyle teşekkür etti.

“Halep’te yaşananlaraduyarsız kalamazdık” diyen Başkan Uysal; “Bu konuda toplumun her kesimine yaptığımızçağrı karşılık buldu. Belediyemiz, siyasi partilerimiz, sivil toplumkuruluşlarımız ve halkımızla birlikte el ele verdik, Halep için topyekûn yardımseferberliği başlattık” dedi.

“KÖYLERDEN, ÇEVRE İLÇELERDEN ARAYANLAR OLUYOR”

Her gün 2 araçlakesintisiz olarak ayni yardımları topladıklarını belirten Başkan Uysal; “Gıdave giysi yardımlarını ayrı ayrı görevli arkadaşlarımız topluyor. 2 aracımız boşdurmuyor, çevre ilçelerden, hatta köylerden arayanlar var. Öğrencilerimiz gelipharçlıklarını vererek nakdi yardımlarıyla kampanyaya destek oluyorlar. Herkesimden yoğun bir ilgi var. Son 3 güne girdik kampanyamızda. Görevliarkadaşlarımız giyim yardımlarını kadın-erkek-çocuk olmak üzere cinslerine göreayırıyorlar, sonra paketleme yapıp tırlara yüklenmek üzere hazır halegetiriyoruz. Gıda yardımlarımızı da ayrı bir yerde topluyoruz” dedi.

Devam eden kampanyahakkında bilgi almak için Ereğli Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün333 13 41/42/43 numaralı telefonları aranabilecek.

Nakdi yardımlar iseVakıflar Bankası’nın TR30 0001 5001 5800 7305 3485 68 İban numaralı hesabınayapılabilecek.Kampanya, 6 Ocak Cuma günü sona erecek ve toplanan yardımlarKdz.Ereğli Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi Halep’lilere ulaştırılacak.

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2017, 12:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER