HALK OTOBÜSLERİNİN YENİ BAŞKANI BELLİ OLDU

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde şehir içi yolcu taşımacılığı işini yürüten Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanlığına Çetin Çimen getirildi.

HALK OTOBÜSLERİNİN YENİ BAŞKANI BELLİ OLDU

gundemeregli.com
-Kdz. Ereğli S.S. 92 Nolu Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi yönetimi kendi arasında yaptığı son toplantısında başkanın değişmesi kararı aldı. Yönetim kurulu üyeleri Murat Akyüz’ün Başkanlık feragat etmesi ile başkanlık görevine Çetin Çimen’in getirilmesi kararını aldı.
Yönetim kurulunda alınan kararı gazetecilere açıklayan Kooperatifin yeni başkanı Çetin Çimen “Bugün yönetim kurulumuz toplanmıştır. Toplantıda yönetim Kurulu Başkanımız Murat Akyüz Başkanlık makamından feragat ederek 2.Başkan Çetin Çimen Yönetim Kurulu Başkanlığına getirilmiştir. Buna göre yeni oluşturulan yönetim kurulunda Başkan Çetin Çimen, 2.Başkan Ali Erdoğan, Muasip Recep UzunMehmetoğlu, Sekreter Kemal Demirhan olarak görev dağılımı yapılmıştır. Bu yeni yönetimin en güzel şekilde üyelerine ve Ereğli halkına hizmet vermeye devam edeceklerdir. Bütün kurum ve kuruluşların bu yeni yönetime yardımcı olacaklarına inancımız ve güvenimiz tamdır dedi.
Kooperatifin yeni başkan ve yöneticileri yapılan açıklamanın ardından gazetecilere poz verdi.

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2014, 14:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER