Hamzaçebi akraba Çebi ile hasret giderdi.

Hamzaçebi akraba Çebi ile hasret giderdi.

Hamzaçebi akraba Çebi ile hasret giderdi.

Cumhuriyet Halk PartisiEreğli İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı gecesi”dolayısıyla İlçeye gelen TBMM Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, ilçede ikameteden akrabası İsmet Çebi ile bir araya gelerek hasret giderdi.Cumhuriyet Halk PartisiEreğli İlçe Başkanlığı tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı gecesi düzenlendi.ERDEMİR eski bağlık gazinosunda düzenlenen geceye Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM) Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi katıldı. TBMM Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi’ye gecede partililer tarafından yoğunilgi gösterildi. Gecede konuşma yapan Hamzaçebi, “Buörgüt, bu heyecan oldukça başaramayacağımız hiçbir şey yoktur. Önümüzde hangiengel olursa olsun; referandum, seçim, yerel seçim olsun, bugün güçlü gibigözükenler unutmayınız ki gücünün zirvesinde olduklarını sanabilirler. Amazirve noktası aynı zamanda düşüşün de başladığı noktadır. Buradan daha yukarıyahiç kimse gidemeyecektir. Önümüze istedikleri sandıkları koysunlar, istedikleriyasaları çıkarsınlar kaybedeceklerdir. Demokrasi kazanacaktır, Cumhuriyetkazanacaktır, Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden giden kazanacaktır.” dedi.

HAMZAÇEBİİLÇEDE İKAMET EDEN AKRABASI İSMET ÇEBİ İLE HASRET GİDERDİ

Hamzaçebi ,ilçede ikamet eden Akrabası İsmet Çebi ile aynı gecede bir araya gelerek hasretgiderdi. Uzun bir aranın ardından, CHP Ereğli İlçe örgütü tarafından düzenlenengecede bir araya gelen Hamzaçebi ve Çebi bir arada olmanın mutluluğunuyaşadılar. Akrabası TBMM GrupBaşkanvekili Akif Hamzaçebi ile bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığınıbelirten İsmet Çebi ise gecenin çok iyi geçtiğini belirterek, “Dostlarımızla CHPİlçe örgütü tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı gecesinde biraraya geldik, TBMM Grup başkanvekili Sayın Akif Hamzaçebi ile de bu güzelgecede bir araya gelerek hasret giderdik, güzel bir gece oldu” dedi. Gecede, AlaplıBelediye Başkanı Nuri Tekin, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, KandilliBelediye Başkanı Mustafa Aydın, Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam, ÖncekiDönem Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, bazı partili çevre ilçe ve beldebelediye başkanları, CHP 22’nci Dönem Parti Meclisi Üyesi Buket Müftüoğlu, CHPİlçe Yönetim Kurulu üyeleri, partinin eski ilçe başkanları, Ereğlililer DerneğiBaşkanı Noyan Keskin, Köseler Mahallesi Kalkındırma Derneği Başkanı Birkan Demirel,Bilgin Güven ,Özcan Okumuş, Serkan Elcivan, İlyas Tekin, Cemal Yağmuroğlu ve Muzaffer Özdemirkatıldı.

ÇEBİ VE KESKİN’DENGÜNDEM’E ZİYARET

Öte yandan TBMMGrup Başkanvekili Akif Hamzaçebi’nin Akrabası İsmet Çebi ve Ereğlililer DerneğiBaşkanı Noyan Keskin gazetemizi ziyaret ederek, İmtiyaz Sahibimiz Çetin Eserile görüştü. Yaklaşık yarım saat süren ziyaret karşılıklı sohbet havasında geçti.Ziyarette Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Şaban Atalay’da hazır bulundu.

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2016, 11:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER