Hem alkollü,hem ehliyetsiz

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde polis ekipleri yılbaşı akşamı alkol uygulamasına hız verdi. Denetimler sırasında durdurularak yapılan muayenesinde alkollü olduğu anlaşılan sürücü polise zor anlar yaşattı.

Hem alkollü,hem ehliyetsiz
Kdz. Ereğli ilçesinde polis ekipleri olumsuzluk yaşanmaması için denetimleri en üst seviyeye çıkarttı. Trafik ekipleri araçlar üzerinde uygulama yaparken asayiş ve karakol ekipleri de alkol alıp etrafa rahatsızlık veren şahıslara geçit vermedi. Trafik ekipleri yaptıkları denetim sırasında durumundan şüphelendikleri 77 AD 619 plakalı otomobili durdurarak sürücüsüne alkol testi uygulamak istedi. Aldığı alkolün etkisi ile ayakta durmakta güçlük çeken H.K., alkol testi yapmak istemedi. Bunun üzerine olay yerine çağırılan asayiş ekiplerinin kendisini karakola götürmesine de direnen H.K., polislere zor anlar yaşattı. Aracının çekilmemesi ve karakola gitmemek için uzun süre uğraş veren sürücü, polisleri vazgeçirmek için kendisini yere attı ancak karakola götürülmekten kurtulamadı.
Alkollü olduğu anlaşılan sürücüye ehliyetsiz ve alkollü araç kullanmak ve trafiğe tehlikeye sokmaktan toplamda 4 bin TL para cezası uygulanırken, otomobili ise çekici ile belediye otoparkına çekildi. Kelepçe takılarak karakola götürülen sürücü ehliyeti olmadığı için mahkemeye sevk edildi.
Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2014, 21:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER