Hüseyin Çelikten Kdz. Ereğli Belediyesine ziyaret

Ak Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve Gaziantep Milletvekili Hüseyin Çelik, bir dizi ziyaret ve etkinliklere katılmak için geldiği Zonguldak programı kapsamında Kdz. Ereğli Belediyesini de ziyaret etti.

Hüseyin Çelikten Kdz. Ereğli Belediyesine ziyaret


Ak Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve Gaziantep Milletvekili Hüseyin Çelik, bir dizi ziyaret veetkinliklere katılmak için geldiği Zonguldak programı kapsamında Kdz. EreğliBelediyesini de ziyaret etti.  

Çelik’i belediye girişinde Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Başkan Yardımcıları ve daire müdürleri karşıladı.Belediye başkanlık katında da Başkan Uysal’ın eşi Sevim Uysal ve kızı EbruUysal Hüseyin Çelik’e çiçek takdim etti.

Ziyarette; Ak Parti MKYK Üyesi ve Zonguldak milletvekili adayı Emine Çift, Ak Parti Zonguldakmilletvekili ve 25. Dönem milletvekili adayı Özcan Ulupınar ve FarukÇaturoğlu’nun yanı sıra Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ile partililerhazır bulundu.

Uysal ve ekibini yerel seçim başarısından dolayı kutlayan Çelikkonuşmasında  1 dönem yetmez, birinci dönemde işleri anca yerine oturtursun. Enaz 3 dönem, durmak yok yola devam. Ereğli´nin ağırlığına yakışır hizmetlerbekliyorum. Buranın Türkiye´nin en güzel ilçelerinden biri olması lazımifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Uysal’da Çelik’in busözlerine karşılık,  Halkımızın, Milletvekillerimizin ve sizlerin de desteğiyleEreğli’de güzel çalışmalar yapacağımızdan kuşkunuz olmasın.” dedi.


Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2015, 07:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER