İCLAL AYDIN HEM AĞLADI HEM AĞLATTI

Ünlü Yazar İclal Aydın, hem ağladı hemde Ereğlilileri ağlattı.

İCLAL AYDIN HEM AĞLADI HEM AĞLATTI
 
gundemeregli.com-Kdz. Ereğli İlçesi’nde 20. Uluslararası Sevgi Barış ve Dostluk Festivali etkinlikleri kapsamında söyleşi ve şiir dinletisi gerçekleştiren Ünlü Yazar İclal Aydın,  okuduğu şiirlerle hem ağladı, hem de salonda bulunanları ağlattı.

Kdz. Ereğli Ceğennemağzı Mağaralarında Cumartesi günü saat: 16.00’da düzenlenen şiir dinletisi ve söyleşiye katılımın oldukça yoğun olduğu gözlendi.

Aydın, hayatından kesitlerde sunduğu söyleşisindene babasına hitaf ettiği şiiri okurken duygulu anlar yaşadı. Gözyaşlarına hakim olmayan Aydın, kendisi gibi dinleyicilerini de ağlattı. Salonda adeta hüzünlü dakikaların yaşanırken, Aydın ailesine yazdığı iki-üç şiir daha okuyarak, salondakilere doyumsuz ve hüzünlü dakikalar yaşattı.

Aydın’ın söyleşinin ardından Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ile  eşi Neriman Posbıyık kurulan sahneye çıkarak İclal Aydın’a, Ereğli’ye has ürünlerden oluşan çeşitli hediyeler ve çiçek taktim etti.

Aydın ardından ceğennemağzı mağazası önünde satışa sunulan kitaplardan alan davetlilerin kitaplarını imzaladı. Bol bol fotoğraf çektirdi.

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2013, 14:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER