İFTARLARA 3 MAHALLE İLE DEVAM EDİLDİ.

İFTARLARA 3 MAHALLE İLE DEVAM EDİLDİ.

gundemeregli.com-Karadeniz Ereğli Belediyesi tarafından gerçekleştirilen mahalle iftarlarına Belediye Plaj Tesisleri’nde devam edildi.

“31 Mahallede 31 İftar” adı verilen etkinlik çerçevesinde Göktepe, Dağlar ve Kıyıcak Mahallelerinin sakinlerinin ağırlandığı iftar programına yaklaşık bin 400 kişi katıldı. Program, saat 19.50’de Yasin-i Şerif okunmasıyla başladı. İftar programına Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve eşi Neriman Posbıyık’ın yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcıları, bazı İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi Karadeniz Ereğli İlçe Örgütü Başkan ve yöneticileri ile mahalle muhtarları katıldı.

Akşam ezanı öncesinde vatandaşlara hitaben kısa bir konuşma yapan Başkan Posbıyık, Karadeniz Ereğli Belediyesi tarafından 31 mahallede gerçekleştirilecek olan iftar programlarının en güzel şekilde devam ettiğini ve tüm mahalle sakinlerinden de büyük ilgi gördüğünü söyledi. Belediye Plaj Tesisleri’nde üç mahallenin sakinlerini bir arada görebilmenin önemine işaret eden Başkan Posbıyık konuşmasında; “… Son zamanlara gerek ülkemiz gerekse de ilçemizde ihtiyacını duyduğumuzun birlik ve beraberliğin ortaya çıkmasında bu üç mahallemizin bir araya gelerek oruçlarını aynı sofrada açmaları güzel bir örnek olmuştur. İftara katılan sizlere gönülden teşekkür ediyorum…”, ifadelerine de yer verdi. Belediye Başkanı Halil Posbıyık üç mahallenin sakinlerini de cumartesi akşamı sahil bandında düzenlenecek Kadir Gecesi İftar Programı’na davet etti.

Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın konuşmasının ardından Göktepe Mahallesi Muhtarı İsmail Yılmaz, Dağlar Mahallesi Muhtarı Ecvet Şahin ve Kıyıcak Mahallesi muhtarı Şükrü Kılıç da birer konuşma yaparak iftara katılanlara hitap ettiler. Muhtarlar konuşmalarında kendilerini bir araya getiren Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve tüm belediye personeline teşekkür ederlerken Başkan Posbıyık ve eşi Neriman Posbıyık’a teşekkür duygularının bir ifadesi olarak çiçek takdim ettiler. Karadeniz Ereğli Belediyesi Plaj Tesisleri’nde gerçekleştirilen İftar Programı, Segah İlahi Grubu’nun seslendirdiği ilahilerle devam etti. Başkan Posbıyık ve eşi Neriman Posbıyık iftar yemeğinin sonunda da vatandaşlarla hatıra fotoğrafları çektirdiler.

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2013, 12:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER