İHALESİ YAPILDI

Kdz Ereğli ilçe Kaymakamlığı bünyesinde hizmet sunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (S.Y.D.V) tarafından, ihtiyaç sahiplerine verilecek olan kömür yardımını taşıyacak olan firma belirlenmesi için ihale yapıldı

İHALESİ YAPILDI

gundemeregli.com-Kdz Ereğli ilçe Kaymakamlığı bünyesinde hizmet sunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (S.Y.D.V) tarafından, ihtiyaç sahiplerine verilecek olan kömür yardımını taşıyacak olan firma belirlenmesi için ihale yapıldı. Üç firmanın katıldığı ihaleyi Akman ticaretin sahibi Ayhan Akman kazandı. Karadeniz Ereğli’de, muhtaç ailelere verilen kömür yardımlarının bu yılda devam edeceği öğrenildi. Bu yıl 4 bin 500 ton kömür yardımının yapılacağını ifade eden Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, verilecek olan kömürlerin dağıtımını gerçekleştirilecek olan firmanın da ihale sonucu ile belirlendiğini söyledi. Sabah saatlerinde Kaymakamlık Toplantı Salonunda Kaymakam İbrahim Çay başkanlığında yapılan ihaleye üç firmanın katıldığı bildirilirken, ihaleyi ikinci tur teklifler sırasında 118 bin 125 Lira ile en yüksek ücreti öneren Akman Ticaret’in kazandığı kaydedildi.
Amaçlarının yapılan kömür yardımını fakir ve muhtaç vatandaşların ayağına kadar getirmek olduğunu söyleyen Kaymakam İbrahim Çay, ihale sonrası şu açıklamayı yaptı:“4 bin 500 ton kömürün nakliye ihalesi vardı. Biraz önce üç tane firma katıldı. İki firmamız ikinci teklifler sonucunda ihaleden çekildi. Üçüncü firmamızda 118 bin 125 lira teklif vererek firma sahibi Ayhan Akman ticarette kaldı. Kendilerine hayırlı uğurlu olsun diliyorum.Amacımız, fakir olan vatandaşlarımıza kömürü; evlerinde, köylerinde ve meskenlerinde teslim etmektir. Vatandaşlarımızın, verdiğimiz kömürü sağlıklı bir ortam içerisinde huzurlu içinde kullanmalarını temenni ediyorum.Bunun yanı sıra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak yardımlarımız devam etmektedir. Muhtaç olan ailelerimize gıda yardımlarımız devam etmektedir. Bunun dışında yine gıda, sağlık, barınma gibi bir takım S.Y.D.V’nın yardımları devam etmektedir. Evi olmayan yaklaşık 10’a yakın vatandaşımızın evleri yapılmıştır. Şuanda 3 adet daha ev yapacağız. Bu vesile ile arsası kendi üzerine olup evi olmayan fakir olan vatandaşlarımızın S.Y.D.V’na başvurarak onlara 60 metrekareye kadar bir ev yapma imkânımız var. Sosyal Devlet olma yolunda son zamanlarda hükümetimizin de verdiği destekler kapsamında vatandaşlarımıza yönelik birtakım çalışmalar devam etmektedir. Biz burada bir aracıyız. Devletimizin göndermiş olduğu parayı ihtiyacı olan vatandaşlara ulaştığı takdirde bundan mutluluk duyuyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2014, 13:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER