İki gün bayram izni aldı, ailesi ile bayramı göremedi

İstanbul’daki bir rezidans inşaatında meydana gelen asansör faciasında hayatını kaybeden işçilerden Cengiz Tatoğlu, memleketinde toprağa verildi.

İki gün bayram izni aldı, ailesi ile bayramı göremedi
İstanbul’daki bir rezidans inşaatında meydana gelen asansör faciasında hayatını kaybeden işçilerden Cengiz Tatoğlu, memleketinde toprağa verildi. İki gün bayram izni alan oğlunun bayrama gelemeyeceğini söylediğini ifade eden Baba Selim Tatoğlu, “Suçlu kimse, suçunun cezasını çeksin” diyerek gözyaşlarına boğuldu. 

İstanbul’da yapımı süren rezidanstaki asansör kazasında hayatını kaybeden 10 işçiden biri olan iki çocuk babası 40 yaşındaki Cengiz Tatoğlu’nun cenazesi Zonguldak’ta defnedildi. Beycuma beldesine bağlı Tatoğlu köyünde kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığına defnedilen Cengiz Tatoğlu’nun yakınları göz yaşlarına hakim olamadı.

Tatoğlu’nun eşi Sevim ve büyük kızı Ceren ile birlikte uzun süre mezarın yanında oturarak gözyaşı döktü. Tatoğlu’nun eşi Sevim Tatoğlu, güçlükle ayakta durabildi.



“KAFES UZUN ZAMANDIR ÇALIŞMIYORMUŞ”

Olayı öğrendikten sonra İstanbul’a gittiğini söyleyen baba Selim Tatoğlu, “O kafes uzun zamandır çalışmıyormuş. O gün saat 14.00’de kafese çalışır raporu vermişler. Artık orasını ben bilmiyorum. Ben olayı gece 01.30 itibariyle duydum. Sabah 06.00’da İstanbul’daydım. İlle ki hayalleri olacak, gençti. Ailesi İstanbul’daydı, biz de istedik Zonguldak’a gelmesini. Ama olmadı. 15 seneden beri İstanbul’da çalışıyordu” dedi.


Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2014, 10:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER