İki parti arasında terör için yürüyüş tartışması

MHP Zonguldak Ülkü Ocakları ve Türkiye Kamu Sen tarafından teröre tepki yürüyüşü gerçekleştirildi.

İki parti arasında terör için yürüyüş tartışması
 MHP Zonguldak Ülkü Ocakları ve Türkiye Kamu Sen tarafından teröre tepki yürüyüşü gerçekleştirildi. CHP’nin tepki yürüyüşü de aynı saate çakışınca, yürüyüş öncesi iki parti il başkanı arasında küçük çaplı tartışma yaşandı. 
MHP, Zonguldak Ülkü Ocakları ve Türkiye Kamu Sen tarafından teröre tepki yürüyüşü gerçekleştirildi. MHP ve CHP´nin yürüyüşü aynı saate çakışınca MHP İl Başkanı Hamdi Ayan, Kamu Sen İl Temsilcisi Kadir Bacıoğlu ve CHP İl Başkanı Ertuğrul Koltuk arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı. Kendi aralarında kısa bir süre tartışan il başkanları ardından peş peşe yürüdü. Yaşanan tartışma sonrası açıklama yapan MHP İl Başkanı Hamdi Ayan, şunları söyledi:
“MHP, Zonguldak Ülkü Ocakları ve Türkiye Kamu Sen tarafından ortaklaşa yapmış olduğumuz şehide saygı teröre lanet anlamında yürüyüş düzenledik. Diğer sivil toplum örgütlerindeki arkadaşlarımızda onlarda bugün konuya hassas olduklarından dolayı aynı saate program almışlar. Dolayısıyla acı Türk milletinin ortak acısı burada herhangi bir şekilde siyaset yapmaya gelmedik. Acıları paylaşmaya terörü lanetlemeye geldik. MHP, Zonguldak Ülkü Ocakları ve Türkiye Kamu Sen adına gelen arkadaşlarımızla kortejimizi öne alıyoruz. Diğer arkadaşlarımızda kendi kortejleriyle beraber yürüyüş yapacaklarıdır.” 
Konuşmanın ardından madenci anıtında saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından grup sloganlar atarak valilik binası önünde bulunan şehitler anıtına kadar yürüdü.
Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2015, 06:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER