İLÇE JANDARMADAN ÖRNEK UYGULAMA

Kdz. Ereğli ilçesi Jandarma Trafik ekipleri, Kdz. Ereğli ve Alaplı’nın köylerinde yeni doğan bebeklere tulum hediye ederken, traktör ve patpat kullanıcılarına da uyarılarda bulundu.

İLÇE JANDARMADAN ÖRNEK UYGULAMA
gundemeregli.com-Kdz. Ereğli ilçesi Jandarma Trafik ekipleri, Kdz. Ereğli ve Alaplı’nın köylerinde yeni doğan bebeklere tulum hediye ederken, traktör ve patpat kullanıcılarına da uyarılarda bulundu.
Kdz. Ereğli İlçe Jandarma Trafik ekipleri, Kdz. Ereğli ve Alaplı’nın köylerinde örnek bir uygulama başlattı. Köylerde yeni doğan bebeklere jandarma amblemli tulum hediye eden jandarma trafik ekipleri bu farklı uygulamayla, çocuklara jandarmayı sevdirmenin ön koşulu olan renklere ve ambleme sevgiyi küçük yaşlarda çocuklara aşılıyor. Bu anlamda Alaplı ilçesine bağlı Çamlıbel köyünde yeni doğan bir bebeğe tulum hediye eden jandarma ekipleri vatandaşların takdirini topladı Çamlıbel Köyü Muhtarı Mithat Mandacı, jandarma trafik ekiplerinin başlattığı uygulamayı takdirle karşıladıklarını belirterek, “Jandarma trafik ekiplerimiz yeni doğan bebeklere bir tulum hediye etmek suretiyle bir program ve uygulama başlatmışlar. Köyümüzde bir kardeşimizin yeni bebeği olmuştu. Bizim köyümüze gelerek bu hediyeyi takdim etmelerinden dolayı ben kendilerine teşekkür ediyorum. Jandarma teşkilatımızın bu davranışı bizler için gurur ve onuru vericidir” dedi. Köylü vatandaşlar da jandarma trafik ekiplerine başlattıkları uygulamadan ve örnek davranışlarından dolayı teşekkürlerini dile getirdiler. Öte yandan Kdz. Ereğli ve Alaplı’nın köylerinde son günlerde artan halk dilinde ‘patpat’ diye tabir edilen tarım araçları kazalarının önüne geçmek isteyen jandarma trafik ekipleri, köylerde iftarlardan sonra vatandaşlarla bir araya gelerek patpat kullanımı konusunda aydınlatıcı bilgiler vererek uyarılarda bulundu.
Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2014, 14:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER