İlk adım atıldı

İlk adım atıldı

İlk adım atıldı
Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, 2014 yılında hizmete giren otobüs terminalinin olduğu alana büyük meydan yapmayı düşündüklerini söyledi. 
Tekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Alaplı Belediyesi tarafından kente kazandırılacak olan meydan projesi kapsamında çok büyük bir eksiklik olarak gördüğünü söyledi. Alaplı Sahil dolgu alanına yanı sıra Karşıyakaya bağlı büyük park projelerine hız veren Alaplı Belediyesi, şehirlerarası otobüs terminalinin olduğu alan, şehrin meydanı olması için çok uygun bir yer olduğunu ifade eden Tekin, bölgede yapılacak çalışmalar hakkında açıklamada bulundu.
Tekin, “İlçemizin bir meydan yok. Şuan ki otopark alanının olduğu yere meydan deniliyor.Terminalin bulunduğu alanın yerine büyük alan olarak tasarlayacağız. Ancak zamanında oraya terminal yapılmış. Otogar mutlaka kalkacaktır şehir içinden. Benim Belediye Meclis üyesi dönemimde oraya hep bir meydan yapma hayali vardı. Dışarıdan İlçemize gelen insanların rahatlıkla görebileceği bir yer olduğunu düşünüyorum. Bu gün hangi şehre gitseniz terminaller şehir dışına taşınıyor. İlçemizde ise şehrin içinde kalmış durumdadır. Bu konuyla ilgi bir çalışma yapacağız. Terminali şehrin dışına taşıyarak bu alana Batı Karadeniz’in en büyük meydan alanı yapacağız. “diye konuştu
Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2016, 13:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER