İlk Kitabını Ereylin AVM´de tanıttı

İlk Kitabını Ereylin AVM´de tanıttı

İlk Kitabını Ereylin AVM´de tanıttı
Kdz.Ereğli’de bulunan Ereylin AVM’de Mors Ajans’ın işbirliği ile 5 yazarın katılımıyla söyleşi ve imza günü etkinliği düzenlendi. Etkinlikte ayrıcaZonguldak’lı genç şair-yazar Serdar Kameray’ın ilk şiir kitabı olan Karamavi’nin tanıtımı yapıldı.

İAlaplı ilçesinde yaşayan genç şair-yazar Serdar Kameray’ın ilk şiir kitabı olan Karamavi’nin tanıtım ve gala etkinliği için Ereylin AVM’de söyleşi ve imza günü düzenlendi. Kameray’ın çalıştığı Mors Ajans işbirliği ile gerçekleştirilen etkinliğe genç şaire destek olmak amacıyla ajans yöneticilerinden Yazar Dr. Korkut Aldemir, Yazar-Gazeteci Ziya Altı, Yazar Burcu Yılmaz ve yeni çıkacak kitabı ile Hasan Arslan da katılarak kitaplarını okurlar için imzaladılar.

BU TANITIMLARIMIZ DEVAM EDECEK

Mors Ajans yöneticisi ve aynı zamanda Doktor ve Yazar olan Dr. Korkut Aldemir, Zonguldak’lı yazar Serdar Kameray’ın ilk kitabı Karamavi’yi tanıtmak ve galasını yapmak için etkinliği gerçekleştirdiklerini belirterek, “Mors Ajans, reklam tanıtım ajansı olduğu kadar edebiyata verdiği katkı ile yazarlar ve şair adaylarına eğitimler veren, yaratıcı yazarlık atölyesi olan bir gurup. Serdar Kameray ile uzun bir çalışmanın ardından sonunda Karamavi kitabına ulaştık. Onu bugün tanıtmak için buradayız. Bu tanıtımlarımız başka şehirlerde de devam edecek ve Serdar önemli bir şair olarak hayatına devam edecek.”dedi.

 

SANATSAL ETKİNLİKLERE EV SAHİPLİĞİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ
 
Ereyli AVM Müdürü Hamit Atay ise, alışveriş merkezlerinde bu tür kültürel ve sanatsal etkinliklere ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi ve “bugün de genç yazarlarımızın yer aldığı söyleşi ve imza gününü alışveriş merkezimizde gerçekleştiriyoruz. Konu okumak ve kitap olunca gerçekten daha bir mutlu oluyoruz. Halkımıza da bugünkü etkinliğimize yoğun katılım sağladıklarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Kültür ve sanata olan desteğimiz her zaman devam edecek.”diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2016, 15:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER