İLK ZİYARET VALİ KABAN´A

İLK ZİYARET VALİ KABAN´A

gundemeregli.com-Kdz Ereğli  Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ilk ziyaretini Zonguldak Valisi Ali Kaban’a gerçekleştirdi.

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Zonguldak Valisi Ali Kaban’ı makamında ziyaret etti.

Beraberinde Başkan Yardımcısı Esra Alpago ve Adalet ve Kalkınma Partili Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Valilik Makamı’na çıkan Başkan Uysal, Vali Kaban ile yaklaşık yarım saat süren bir görüşme yaptı. Başkan Uysal ziyaretinde, gelecekle ilgili hedefleriyle ilgili düşüncelerini paylaştığı konuşmasında özetle şu görüşleri sundu: “…

30 Mart Yerel İdareler Seçimleri’nde, Karadeniz Ereğlili vatandaşlarımızın teveccühleriyle Belediye başkanlığı görevine seçildim. Seçim süreci içinde de sıkça ifade ettiğim gibi ilçemize hak ettiği hizmetleri getirebilmek ve Karadeniz Ereğli’yi bugün bulunduğu noktadan daha ilerilere taşımak adına göreve talip olduk. Bugün 31 mahallesi ve yüz bini aşan nüfusu ile sadece Batı Karadeniz’in değil Türkiye’nin önemli yerleşim birimlerinden biri olan Karadeniz Ereğli’yi yarınlara güven içinde taşıyacağımızdan herkesin emin olmasını isterim. 30 Mart’ta Karadeniz Ereğli için yeni bir sayfa açılmıştır. Bizim temel görevimiz 2019 yılına kadar çok çalışarak, yorulmak bilmeden bu sayfaya en güzel cümleleri yazmaktır. Bu hedefimizde emin adımlarla yürüyeceğiz. Karadeniz Ereğli Belediye olarak devletimizin tüm kurumları ve bütün sivil toplum örgütleri ile iyi ilişkiler içerisinde olacağız. Karadeniz Ereğli’ye çakılacak her çivide Karadeniz Ereğli Belediyesi olarak gereken her türlü desteği vereceğiz…”

Belediye Başkanı Uysal ve beraberindekilerin gerçekleştirdikleri ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Valisi Ali kaban da konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “… Zonguldak Valisi olarak 30 Mart Yerel İdareler Seçimleri’nin tüm ülkemize ve Zonguldak’ımıza hayırlar getirmesini diliyorum. Göreve seçilen bütün belediye başkanlarımızın ve il genel ve belediye meclis üyelerimizin, halka ve yaşadıkları kentlere en iyi hizmeti verebilmek adına bu göreve talip olduklarını biliyorum. Bu yolda da seçilen tüm arkadaşlarımıza üstün başarılar temenni ediyorum. Karadeniz Ereğli Zonguldak’ın en önemli kentlerinden biridir. Bugüne kadar gerek sosyal gerekse de ekonomik alanda, ilimizin gelişimine önemli katkılarda bulunmuştur. Bu katkıların Karadeniz Ereğli Belediyesi’nin yeni döneminde katlanarak artacağına yürekten inanıyorum..”

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2014, 07:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER