İNDİRİMLİ DİŞ TEDAVİSİ ANLAŞMASI İMZALANDI

İNDİRİMLİ DİŞ TEDAVİSİ ANLAŞMASI İMZALANDI
 
gundemeregli.com-Türk Metal Sendikası Ereğli Şubesi  ile Erkal Özsoy Diş Kliniği arasında, indirimli diş tedavisi anlaşması imzalandı.
Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, 20 Mayıs 2014´de sendika binasında gerçekleştirilen anlaşma sırasında yaptığı konuşmada, Erdemir çalışanları ile birinci derece yakınlarının diş tedavilerinden indirimli yararlanabileceğini söyledi.

Türk Metal’in, dünyada örnek teşkil edecek sendikal çalışmalara imza attığını hatırlatan Odabaş, şöyle dedi:

“Sayın Genel Başkanımız Pevral Kavlak’ın açılımcı sendikal politikalarını biz de bölgemizde uygulama gayreti içerisindeyiz. Sadece üyelerinin ücret artışında değil, aileleriyle birlikte eğitim, sağlık ve sosyal yaşamlarına da destek olan bir sendikal anlayışı savunuyor ve uyguluyoruz. Bu kapsamda, yeni bir sağlık hizmetine yönelik daha anlaşma imzalıyoruz. Üyelerimiz ve Erdemir çalışanları ile birinci derece yakınları, ilçemizdeki Erkal Özsoy Diş Kliniği’nde yüzde 20 indirimli tedavi hizmeti alabilecekler. Arkadaşlarımıza ve ailelerine sağlıklı yaşam diliyorum.”

Türk Metal Sendikası Şube Sekreteri Metin Ercan ile Şube Mali Sekreteri Sedat Taşdelen’in de bulunduğu sendika binasında Odabaş ile klinik sahibi Erkal Özsoy, yapılan anlaşmaya yönelik sözleşmeyi imzaladılar.

Bilindiği gibi Sendika üyeleri ve Erdemir çalışanları, ilçedeki Özel Echomar Hastanesi’nden de indirimli sağlık hizmet yararlanıyorlardı.

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2014, 15:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER