İntihar girişimi : “Karım beni affetsin”

Misafirliğe giden ve eve geç gelen eşine tekme attığından dolayı 15 gün evinden uzaklaştırma alan şahıs, köprü ayaklarına çıkarak intihar girişiminde bulundu

İntihar girişimi : “Karım beni affetsin”
Karabük’te, misafirliğe giden ve eve geç gelen eşine tekme attığından dolayı 15 gün evinden uzaklaştırma alan şahıs, köprü ayaklarına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Kendisini ikna etmeye çalışan polislere ‘Karım beni affetsin’ diyen şahıs gözyaşlarına boğuldu.


Ekmek fırınında işçi olarak çalışan evli ve iki çocuk babası Ersin U (28), eve geç gelen eşine tekme attığı iddiası ile eşinin şikayetçi olması üzerine 15 gün evden uzaklaştırma cezası aldı. Bunun üzerine bisikleti ile birlikte Kayabaşı köprüsüne gelen Ersin U, köprünün ayaklarına inerek intihar etmek istedi. Vatandaşların ihbarı üzerine gelen polisler şahsı ikna etmek için uzun uğraşlar verdi.



‘KARIM BENİ AFFETSİN’

Polislerin konuşarak ikna etmeye çalıştığı Ersin U, ‘Karım beni affetsin’ diyerek, “Bir tekme attım diye beni polise şikayet etti. Benden izinsiz bir yere gitti ve saat 7 oldu gelmedi. Ben de ‘Nereye gittim’ diyerek tekme attım. O polise şikayet etti. Dövemedim, can yakıcı bir şey yapmadım, sadece ufak bir tekme attım. Beni niye çocuklarımdan uzaklaştırıyor. Beni eve almıyor” dedi.

Polis ekipleri ise “Bir hata varsa düzeltiriz. Yenge bir şey demedikten sonra sıkıntı yok. Biz konuşur ikna ederiz. Söz veriyoruz” diyerek ikna etmeye çalıştı. Bu sırada olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin merdiven halatla ulaşmak istediği Ersin U, kendi çabası ile girdiği yerden çıkarak polisler tarafından gözaltına alınarak, ifadesi alınmak üzere karakola getirildi.

Olay yerinden geçerken oğlunun intihar girişiminde bulunduğunu öğrenen baba Mustafa U, polis otosuna bindirilen evladına ‘Oğlum sen deli misin’ diyerek gözyaşlarına hakim olamadı.
Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2014, 12:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER