İş işten geçtikten sonra yaya geçidi kapatıldı

Alaplı´da dün işçi servisinin çarpması sonucu 17 yaşındaki Sevilay Tosun’un hayatını kaybettiği yaya geçidi karayolları ekiplerince kapatıldı.

İş işten geçtikten sonra  yaya geçidi kapatıldı

Alaplı´da dün işçi servisinin çarpması sonucu 17 yaşındaki Sevilay Tosun’un hayatını kaybettiği yaya geçidi karayolları ekiplerince kapatıldı.

Ekipler, kazanın ardından bariyerleri tel örgüyle kapattı, yolun zeminindeki yaya geçidi işaretleri de yakılarak silindi.

Belediye Başkanı Nuri Tekin, genç kızın ölümü nedeniyle çok üzgün olduğunu belirterek, “Defalarca söyledik. ´Alaplı girişine ve Yeni Siteler kavşağına sinyalizasyon lambaları takılması lazım´ diye, gencecik kız hayatını kaybettikten sonra karayolları burada çalışma yapıyor” diye konuştu.

Mahalle sakinlerinden Murat Öztürk de yıllardan beri durakta inerek Yeni Siteler´deki evine gittiğini anlatarak, Giderken de 50 metre ilerideki üst geçidi kullanırım. Burada üst geçit olmasına rağmen bariyerler açılarak yaya yolu yapıldı. Çok tehlikeli olduğunu söylemiştik. Bu ilk kaza değil, maalesef gencecik kız yaşamını yitirdi. Çok üzgünüm” ifadesini kullandı.

Dün, Umut A. yönetimindeki 67 TY 018 plakalı işçi servisi, Erdem Yuva mevkisindeki marketten çıkarak yolun karşısına geçmeye çalışan Tosun´a çarpmış, genç kız kaldırıldığı özel hastanede yaşamını yitirmişti.

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2014, 12:03
YORUM EKLE
YORUMLAR
Oktay ÇETİNKAYA
Oktay ÇETİNKAYA - 10 yıl Önce

Burası Türkiye dedirtecek bir kaza yine , gelişmemiş ülkelerde yaşanabilecek bir durum, hem üst geçit yap hemde yayalar kullansın diye bölünmüş yolda bariyerleri açık bırak .
Peki ama üst geçidi yapıyorsan neden bariyerleri açık bırakıp yayaları kolaya sevk ediyorsun , bu bir sınama mı ? Yani üst geçidi kullanmazsan ölürsün demek mi bu ? Bunu zaten biliyoruz biz , bilmiyorsak da öğrendik işte , hoşunuza mı gitti yani şimdi ?
Bana kalırsa o bariyerleri açık bırakan zihniyet cinayetten yargılanmalı.Başımız sağolsun ve lütfen ders olsun .

SIRADAKİ HABER