İtfaiye bu kez yangın için gitmedi

Zonguldak´ın Ereğli ilçesinde eşi ile markete giden baba, evde uyuyakalan oğlunu uyandıramayınca polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi.

İtfaiye bu kez yangın için gitmedi
Zonguldak´ın Ereğli ilçesinde eşi ile markete giden baba, evde uyuyakalan oğlunu uyandıramayınca polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Balkondan girilen evde uyuyan U.U. uyandırılırken, baba Ercan U., oğlunun sabah erken kalktığını ve evde uyuyakaldığını söyledi.
Olay, saat 23.30 sularında ilçeye bağlı Müftü Mahallesi İbrahim Efe Caddesi Kültür Apartmanı 4. katta meydana geldi. Eşi ile birlikte market alışverişine giden ve eve döndüğünde oğlunun kapıyı arkadan kilitleyerek uyuyakaldığını fark eden Ercan U. oğlunu kaldıramayınca polis ve itfaiyeyi aradı. Söz konusu adrese gelen ekipler, uyuyakalan genci kapıyı çalarak uyandırmaya kalktı. Gencin uyanmaması üzerine kurulan itfaiye merdiveni ile polis ve itfaiye görevlisi 4. kata çıkarak balkondan içeriye girdi. Genci uyandıran ekipler binadan baba Ercan U. ile birlikte ayrıldı. Gazetecilerin sorusunu yanıtlayan baba Ercan U. Uyuyakalmış. Sabah erken kalmıştı. Gece bilgisayara takılmış. Markete gittik biz. Beni aradı saat sekizde. Biz eve geldik. Bize ´erken gelin ben uyuyorum´ dedi. Bir de anahtarı dalgınlıkla arkadan kilitlemiş. Bizde anahtar var ama kendi anahtarımızla eve giremiyoruz dedi.
Ekipler hazırlanan tutanakların ardından olay yerinden ayrıldı.
Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2015, 06:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
Rabia öz
Rabia öz - 9 yıl Önce

İyide kardeşim ortada bir olay yokki haberinde var çocuğunun uyuycagından ne alakada devletin aracını polisini boş yere meşgul edersin ki. Çilingire verecek 50 liran yokmu

SIRADAKİ HABER