İtfaiye Haftası kapsamında ziyaretler sürüyor

İtfaiye Haftası kapsamında ziyaretler sürüyor

İtfaiye Haftası kapsamında ziyaretler sürüyor

Kdz.Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, İtfaiyeTeşkilatının kuruluşunun 302. yıldönümü ve İtfaiye Haftası kutlamalarıkapsamında bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Kdz.Ereğli Belediyesiİtfaiye Müdürlüğü, 302. Kuruluş yıl dönümü törenlerinin ardından kutlamalarkapsamında bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Kdz.Ereğli Belediye BaşkanYardımcısı Ayhan Atay, İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş ve İtfaiye Müdürlüğüpersoneli, Kdz.Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Kdz.Ereğli Belediye BaşkanıHüseyin Uysal ve İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük’ü makamında ziyaret etti.

Kdz.Ereğli Kaymakamı NazımMadenoğlu , İtfaiye Teşkilatının 302. Kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, ekibeçalışmalarında başarılar dilerken, Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysalise İtfaiye teşkilatına her türlü desteği verdiklerini belirterek; “Araç, teçhizatve olaylara müdahale yönünden Kdz.Ereğli Belediyesi İtfaiye Teşkilatımızbölgenin en güçlü ekibi arasında yer alıyor. Bundan sonrada İtfaiyemizinihtiyaçları noktasında desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

‘KOORDİNELİ ÇALIŞIYORUZ’

İtfaiye Müdürlüğü kutlamaheyetinin ziyaretinde konuşan İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük de yangın, afetve kazalarda İtfaiye Müdürlüğü ile koordineli bir çalışma yürüttüklerinibelirterek; “İtfaiye teşkilatı zor ve meşakkatli bir görev yapıyor. Vatandaşlarımızıncan ve mal güvenliğini sağlama, yangın, afet ve kazalarda sürekli koordinelibir çalışma yürütüyoruz. İtfaiye Teşkilatının 302. Kuruluş yıl dönümünükutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2016, 09:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER