İYİ NİYETLİ DAVRANDI, BİR ANDA TACİZCİ OLDU

Bazı gazete ve internet sitelerinde ‘tacizci’ olarak gösterildiğini iddia edenEngin Deniz, “Hiçbir günahım yokken, iyi niyetli bir hareketimden dolayı tacizci yerine koyulmam beni çok derinden yaraladı” dedi.

İYİ NİYETLİ DAVRANDI, BİR ANDA TACİZCİ OLDU
gundemeregli.com-Bazı gazete ve internet sitelerinde ‘tacizci’ olarak gösterildiğini iddia eden Engin Deniz, “Hiçbir günahım yokken, iyi niyetli bir hareketimden dolayı tacizci yerine koyulmam beni çok derinden yaraladı” dedi.
Kdz  Ereğli´de,  yaklaşık 10 gün önce Ereğli-Alaplı karayolu üzerinde Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları tarafından özel işletmeye verilen plaj tesislerinde, iddiaya göre ‘laf atma’ sebebiyle kavga çıkmış ve ilçede esnaflık yapan Engin Deniz (24) dövülmüştü. Deniz, olaydan sonra, bazı gazete ve internet sitelerinde ‘tacizci’ olarak gösterildiğini öne sürerek açıklama yaptı.
İnsanlık namına, kavga eden iki tarafı ayırmak isterken başına böyle bir şeyin geldiğini ifade eden Engin Deniz, şunları söyledi:
“Erdemir Plajı’nda, iki taraf arasında tartışma yaşanmıştı. Tartışmanın ne olduğu konusunda hiçbir fikrim yok. Olay çok büyüdü kavgaya dönüşmeye başladı. Bir tarafta bayanlarda vardı. Rahatsız olduk ve kavgayı ayırmak amacı ile aralarına girdim. ‘sakin olun’ diyerek telkinde bulunmaya çalışırken, adını bilmediğim birisi, bir anda bana saldırdı. Bana vurmaya başladı ve burnum kırıldı. Beni hastaneye götürdüler ve küçük bir operasyon geçirdim. O şahıslardan da davacı oldum.
Her iki tarafla da ufacık ilgim olmamasına rağmen bütün olay benim üstüme yıkıldı.
İki taraf arasında bir şey yaşanmış ama ne yaşandığı hakkında hiçbir fikrim yok. Onların hareketleri çevreyi huzursuz ediyordu ve sadece onları ayırmak istedim. Ertesi gün gazetelere bir baktım, beni ‘tacizci’ olarak yazmışlar. Ben esnafım. Ailem, arkadaşlarım benim böyle bir şey yapmayacağımı biliyorlar ama beni tanımayanların kafasına tacizci olarak kazındım. Avukatım aracılığı ile haber yapan gazete ve internet sitelerine tekzip yazısı yollattım.
Hiçbir günahım yokken, iyi niyetli bir hareketimden dolayı tacizci yerine koyulmam ben çok derinden yaraladı. Bana yapılan bu hatadan dönülmesini istiyorum.”
Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2014, 14:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER