Jandarma vatandaşı bilgilendirecek

Zonguldak’ta Valilik tarafından yürütülen “Toplum Destekli Güvenlik Modeli” projesi kapsamında Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı tarafından yeni projeler vatandaşa sunuluyor.

Jandarma vatandaşı bilgilendirecek
(iha)-Zonguldak’ta Valilik tarafından yürütülen “Toplum Destekli Güvenlik Modeli” projesi kapsamında Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı tarafından yeni projeler vatandaşa sunuluyor.
Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı, Valiliğin yürütmüş olduğu “Toplum Destekli Güvenlik Modeli” projesi kapsamında “Mavi Derinlik Sizi Üzmesin” ve “Umutlar Yanmasın, Can ve Mal Kül Olmasın” isimli iki projeyle vatandaşa hizmet sunacak. Yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte artan suda boğulma olayları ve yangın olayları hakkında vatandaşı bilgilendirme amacıyla İl Jandarma Komutanlığı tarafından başlatılan projeler Vali Ali Kaban’ın da onayıyla hayata geçirildi. Bu projelerle birlikte suda boğulma ve kazaen yangın risklerinin en aza indirilmesi planlanırken, köy ve mahalle muhtarları aracılığıyla vatandaşlara kısa mesaj ile bilgilendirme yapılacak.
Öte yandan vatandaşları bilgilendirme amacıyla “suda boğulma” ve “kazaen yangın” konularıyla ilgili önemli bilgilerin bulunduğu 23 bin broşür ve 12 bin afiş İl Jandarma Komutanlığı tarafından dağıtılacak.
Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2015, 18:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER