Kaban, İnşallah bunlara muhtaç olmayız

Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğündeköy muhtarlarınaorman yangınlarıyla mücadelede kullanılmak üzere su tankı dağıtımı gerçekleştirildi.

Kaban, İnşallah bunlara muhtaç olmayız

Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğündeköy muhtarlarınaorman yangınlarıyla mücadelede kullanılmak üzere su tankı dağıtımı gerçekleştirildi. Gökçebey Orman Fidanlık Müdürlüğünde gerçekleştirilen törene Zonguldak Valisi Ali Kaban, Gökçebey Kaymakamı Bünyamin Bilgin, Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel, İl Genel Meclis Başkanı, İl Özel İdare Genel Sekreteri, Bölge Müdür Yardımcısı Engin Keleş, Koruma Şube Müdürü Mehmet Pınar, Zonguldak ve Dirgine İşletme Müdürleri, Gökçebey Orman Fidanlık Müdürü, Gökçebey İlçe Jandarma Komutanı, Gökçebey İlçe Emniyet Amiri, İşletme Şefleri, Kurum Personelleri ve köy muhtarlarının katılımıyla gerçekleşti.

İNŞALLAH BUNLARA MUHTAÇ OLMAYIZ

Su tankı dağıtım töreninde konuşan Vali Ali Kaban da “ inşallah bunlara muhtaç olmayız ama bu su tanklarının da çok yararlı olacağına inanıyorum. Hayırlı olsun” dedi.

“SU TANKLARININ KULLANIMI İLE İLGİLİ EĞİTİMLERİ DE VERECEĞİZ”

Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel ise “Zonguldak Valiliğinin destekleriyle temin edilen 30 adet yangın su tankınıorman yangınlarıyla daha etkili mücadele yapmak için orman köylerimize dağıtıyoruz ve dağıtmaya devam edeceğiz. Muhtarlarımızdan isteğim devletin malı olan bu yangın su tanklarına sahip çıkmaları ve kapalı alanlarda muhafaza etmeleridir. Su tanklarının kullanımı ile ilgili eğitimleri de vereceğiz.Bu tankların temin edilerek sizlere ulaştırılmasında dağıtımında başta Sayın Valimize ve Özel İdare Genel Sekreterimiz ile emeği geçen herkese teşekkür ediyorhayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Ardından yangın su tanklarının köy muhtarlarına dağıtımı gerçekleştirildi.

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2015, 11:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER