Kadın kollarından gövde gösterisi

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arzu Söylemez ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bir araya gelen AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır’a adeta sevgi gösterilerinde bulunuldu.

Kadın kollarından gövde gösterisi

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arzu Söylemez ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bir araya gelen AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır’a adeta sevgi gösterilerinde bulunuldu.

Dayanışma ve kaynaşmayı sağlamak adına AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatında her hafta olduğu gibi bu haftada bir araya gelen Kadın Kolları teşkilatı, son dönemlerde kamuoyunda kadın kollarının işlevini yitirdiği yönündeki dedikodulara da son noktayı adeta gövde gösterisi yaparak koymuş oldu.

AK PARTİ KADIN KOLLARI AKTİF BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYOR

Kamuoyunda Kdz. Ereğli kadın kolları teşkilatlarının dağıldığına ve işlevini kaybettiğini, İlçe Başkanı Fatih Çakır ve yönetimiyle uyuşmazlık yaşadığı dedikodularına en güzel cevabı bu toplantıyla veren Kadın Kolları “biz buradayız” mesajı verdiler.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arzu Söylemez, kadın kolları ile haftalık olağan toplantısını kahvaltılı bir toplantı ile yaparken ardından Çakır toplantıya davet edildi.

Söylemez burada yaptığı konuşmada, Kadın Kollarının aktif bir şekilde çalışmalarını yürüttüğünü ve her zaman Çakır ve yönetim kurulunun yanında olduklarını belirterek, bu birlikteliği kimsenin bozmaya gücünün yetmeyeceğini söyledi.

KADIN KOLLARI BİR BÜTÜN HALİNDE

Söylemez Kadın kolları olarak Çakır ve teşkilatın yanında olduklarını, üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yapmaya çalıştıklarını kaydederek şu görüşlere yer verdi:

Bugün burada çok anmalı bir birlikteliği sağlama adına toplanmış bulunuyoruz. AK Parti Kadın Kolları teşkilatı olarak Sayın İlçe Başkanımız Fatih Çakır ve yönetimiyle, gençlik kollarımızla birlikte güçlü ve dinamik şekilde tim çalışmalarımıza ve faaliyetlerimize devam ediyoruz. Bu birlik ve beraberlik içerisinde girdiğimiz yerel ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde başarı sağlamış bir teşkilatız.

Bu başarımızı hazmedemeyen grupların olması bir kaçınılmazdı. Kamuoyunda kadın kolları teşkilatlarının dağıldığına ve işlevini kaybettiğini, ilçe başkanımız Fatih Çakır ve yönetimiyle uyuşmazlık yaşadığı dedikodularıyla partimizi yıpratmaya çalışanlar buradan sesleniyoruz.

AK Parti kadın kolları olarak bizler bir bütün halinde çalışmalara ve faaliyetlerimize devam ederken, İlçe Başkanımız Sayın Fatih Çakır ve yönetimiyle bir bütün halinde çalışmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Hiç kimse teşkilatımıza nifak sokmayı başaramayacaktır.

Bizler İlçe Başkanımız Çakır’ın yanındayız. Onunla çıktığımız bu kutlu yolda, Ak Parti bayrağını daha güçlü dalgalandırma çalışmalarımıza devam edeceğiz. Birliğimizi dirliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmeyecek. “

KADIN KOLLARIMIZ HER ZAMAN İŞBAŞINDA

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ise burada yaptığı konuşmasında bu teveccühe layık olmak için çalışma ve faaliyetlerine aralıksız olarak devam edeceklerini belirterek, “Gerçekten çok duygulandığımı ifade etmeliyim. 2 yılda 2 büyük seçimden başarı ile çıktık. Bu başarıda teşkilatların, kadın kollarının, gençlik kollarının, üyelerimizin, sandık görevlilerimizin herkesin büyük emeği var.

Kadın Kollarımızda ilçe de aktif bir şekilde çalışarak başarılarımızı daha da perçinliyoruz. Önemli işler yapıldığını ifade edebilirim. Partimizin Ereğli’de bayrağını en yukarlara taşıma adına çalışmalara devam edeceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Biz partimiz için gece gündüz çalışacağız.” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Söylemez, Çakır’a çiçek takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2014, 12:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER