Karaduman: “AK Parti 15 yılda milyonların umut ışığı olmuştur”

Karaduman: “AK Parti 15 yılda milyonların umut ışığı olmuştur”

Karaduman: “AK Parti 15 yılda milyonların umut ışığı olmuştur”
 AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, AK Parti’nin 15. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. 
Mesajında milyonların umut ışığı olmayı başaran AK Parti hareketinin 14 Ağustos tarihinde başladığını ve bugün gelinen noktada ise tüm Türkiye’ye hitap eden bir parti haline geldiğini belirten Karaduman yaptığı açıklamada şöyle dedi:
“Millet hareketi olarak 14 Ağustos 2001 yılında Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde kurulan AK Parti bugün 15. yaşında. AK Parti 15 yıl içinde ekonomi, sağlık, milli eğitim, savunma sanayi, ulaşım, sosyal yardımlaşma, TOKİ, orman ve su işleri, spor tesisleri, teknoloji, sanayi ve bir çok alanda rekor yatırımlarla Türkiye de çığır açmış, Milletimizin refahı için düzenlediği reform düzeyinde yeniliklerle Milletimizin gönlünde taht kurmuştur. AK Parti mazlumların ve sessiz yığınların sesi, kimsesizlerin kimsesi, zalimlerin korkulu rüyası, halkın ve hakk-ın yanında olarak milyonların umut ışığı olmuştur. AK Parti Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023 hedefleri doğrultusunda ilerlerken yaptığı reformlar ve yatırımlarla dünyanın 10 ülkesi arasında yer almak için adım adım ilerlemektedir. AK Parti ak kadroları ile hizmette ve başarıda sınır tanımayan bir anlayış içerisinde ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyan, geleceğe ışık tutan, partimizi başarıdan başarıya koşturan tüm parti mensuplarımızı da emeklerinden dolayı kutluyorum.. Bu duygu ve düşüncelerle partimizin 15. yıldönümünü kutluyor, ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum.
Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2016, 06:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER