Karaduman´dan belediyeye eleştiri

AK Parti Merkez ilçe Başkanı Metin Karaduman, Zonguldak Belediyesinin çalışmalarını eleştirerek, Zonguldak Belediyesi diye bir belediye şuan tanımıyoruz dedi.

Karaduman´dan belediyeye eleştiri
 AK Parti Merkez ilçe Başkanı Metin Karaduman, Zonguldak Belediyesinin çalışmalarını eleştirerek, Zonguldak Belediyesi diye bir belediye şuan tanımıyoruz dedi. 
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, yerel seçimlerin üzerinden 1 buçuk yıl gibi bir süre geçmesine rağmen Zonguldak’ta değişen bir şey olmadığını söyledi. Gerçekleştirilen mahalle toplantılarında vatandaşların Zonguldak Belediyesini şikayet ettiklerini sözlerine ekleyen Karaduman, “Zonguldak Belediyesi diye bir belediye şuan tanımıyoruz. Tanımamamızın sebebi ise her gittiğimiz toplantılarda, hep belediyeden şikayetler geliyor. Yerel seçimler biteli 1 buçuk yıl oluyor ve bu geçen zamanda Zonguldak’ta hiçbir şey değişmedi. Değişecek gibi de durmuyor. Şehirde doğalgaz çalışmaları yapılıyor. Her yer çukur halinde dedi. 

KOZLU´YU ÖRNEK ALSINLAR 

Bu çalışmaların Kozlu Belediyesi tarafından da yapıldığına dikkat çeken Kararuman, Kozlu ilçemizde böyle bir sıkıntı yok. Kozlu ilçemizde AK Partili belediye var. Orada doğalgaz çalışması yapıldıktan 3 gün sonra yollar kapanıyor. Çalışmak gerekiyor ama belediye bu anlamda sınıfta kaldı. Sadece ışık yapıp, çiçek dikmekle belediyecilik olmaz. Zonguldak’ın kronikleşmiş problemleri var. Yıllardır biz lauvar alanını konuşuyoruz, yıllardır kanalizasyon konuşuyoruz, yıllardır suyun çamur aktığını konuşuyoruz. Bununla ilgili belediyenin her hangi bir yaptırımını görmedik. Milletimiz bunun cevabını sandıkta verecek. Mahallelerden yerel yöneticilerden kimse hizmet adına bir şeylerden bahsetmiyor. Vatandaşlarımız oyun alanlarının olmadığından bahsediyor. Yollarımız yok kaldırımlarımız bozuk 2015 yılında böyle bir Zonguldak’ta yaşıyoruz. Biz kamu anlamında Zonguldak´a bir şeyler katmaya çalışıyoruz. Yerel yöneticilerinde kamu yatırımlarının gelebilmesi için önümüzü açması gerekiyor. Belediye Dolmuşçu ve taksici esnafının sorunlarına sırt çevirmiş belediye Zonguldak için ne yapıyor herkesin kafasında bu soru işareti var. Bugün ne kadar konuşsak da değişen bir şey yok. Bunun demokrasilerdeki cevabı sandık. Umut ediyorum vatandaşımız 2019 yılında sandıkta cevabını verecektir” şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2015, 15:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER