KARAKOLLUK OLDU

Ereğli´ de tanıtımı yapılan bir tarım aracı, plakası ve ruhsatı olmadığı gerekçesiyle polis tarafından çekiciyle otoparka çekildi, yetkilileri emniyete götürüldü.

KARAKOLLUK OLDU
gundemeregli.com-Ereğli´ de bir banka şubesinin önünde toplanan kalabalığı gören Kaymakam İbrahim Çay, durumu emniyet müdürlüğüne bildirdi. Emniyet mensupları söz konusu yere geldiklerinde, tanıtılmaya çalışılan tarım aracının tescilsiz olduğunu tespit etti. Düzce’den geldiklerini ve söz konusu aracın devlet destekli olduğunu iddia eden firma yetkilisi Hakan A. ile Hayrettin A., polisin istediği tescil belgesini sunamadı. Asayiş ekipleri bunun üzerine olay yerine trafik polislerinin gelmesini istedi. Aracın 5 vitesli, 21 beygir ve 4x4 özelliklere sahip olduğunu anlatan Hakan A. vatandaşlara aracın özelliklerini anlattı. Hakan A, kendisinden kimlik belgesi isteyen polise kimliğini ibraz edemeyince emniyete götürülmek istendi. Polise tepki gösteren firma yetkilileri, bir süre sonra olay yerine gelen takviye ekipler tarafından polis otosuna bindirilerek emniyete götürüldü.
Yeni nesil traktör olarak adlandırdıkları tarım aracının tescil belgesi olduğunu söylemesine rağmen polise bu belgeleri ibraz edemeyen Hayrettin A., tüm itirazlarına rağmen tarım aracının çekilmesine engel olamadı. Halk arasında çıkarttığı ses nedeniyle Pat Pat diye tabir edilen tarım aracı çekici vasıtasıyla kaldırılarak Kdz. Ereğli Belediyesi’ne ait otoparka götürüldü.

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2014, 15:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER