Karla mücadele sürüyor

Bölgemizi etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle Belediyemizde oluşturulan kriz masası yönetiminde, tüm ekiplerimiz kesintisiz çalışmalarını sürdürüyor.

Karla mücadele sürüyor

Bölgemizi etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle Belediyemizde oluşturulan kriz masası yönetiminde, tüm ekiplerimiz kesintisiz çalışmalarını sürdürüyor.

İlçemizi 2 gündür etkisi altına alan Kar yağışıyla mücadelede, Belediye ekiplerimiz kesintisiz kar küreme, tuzlama ve yol açma çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkanımız Hüseyin Uysal’ın bizzat takip ettiği karla mücadele çalışmaları kapsamında, Belediye bünyesindeki Fen İşleri, Su ve Kanalizasyon, İtfaiye, Temizlik, Zabıta, Ulaştırma, İşletme ve İştirakler Müdürlüğüne ait araç ve görevli personeller, gece boyunca etkili olan, saat 13:00’den itibaren aralıksız yağan kar yağışına karşı yoğun çalışmalarına devam ediyorlar.

KAR LASTİKSİZ TRAFİĞE ÇIKMAYIN

Belediye Başkanımız Hüseyin Uysal, kar lastiği bulunmayan araçların trafiğe çıkmamaları konusunda uyardı.

Uysal; “Yoğun bir kar yağışı var. Kar yağışının bu gece ve yarın da etkisini sürdüreceğini bekliyoruz. Ekiplerimiz geceden bu yana kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyorlar. Önceliğimiz  ana arterlerin sürekli açık olmasını sağlamak. Yapılan uyarılara rağmen bazı sürücülerimizin kar lastiği olmayan araçları ile trafiğe çıkması beraberinde bir çok sorunu getiriyor. Halkımızın da bu süreçte ekiplerimize yardımcı olmalarını, toplu taşıma araçlarını kullanmalarını istiyoruz. Özel araçları ile yola çıkmak zorunda olanlardan da kar lastiği ve zincirsiz yola çıkmamalarını rica ediyoruz” dedi.

İtfaiye ve Zabıta Müdürlüğü´ne ait 4x4 araçlarda diyaliz ve acil hastaları evlerinden alıp tedavileri tamamlandıktan sonra tekrar evlerine bırakmaları için hazır bekletiliyor. Vatandaşlarımız her türlü istek ve şikayetlerini  333 1 153 numaralı telefona bildirebilirler.

 

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2016, 07:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER