Kartal, görevi bırakıyorum

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli İlçe Örgütü’nün 6 Aralıkta yapacağı İlçe Kongresinde yeniden aday olmayacağını açıklayan Mevcut İlçe Başkanı Hayrettin Kartal ,6 Aralıkta görevi bırakıyorum “dedi.

Kartal, görevi bırakıyorum
Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli İlçe Örgütü’nün 6 Aralıkta yapacağı İlçe Kongresinde yeniden aday olmayacağını açıklayan Mevcut İlçe Başkanı Hayrettin Kartal ,6 Aralıkta görevi bırakıyorum “dedi.

2 adayın yarışacağı ilçe kongresinde Başkan adaylarına başarı dileyen Kartal,6 Aralıktaki kongremizin kişisel hiçbir beklenti olmadan, Partiyi büyütecek, ileriye taşıyacak, birlik beraberlik ve kardeşlik kongresi olmasını yürekten arzu ediyorum” dedi. İlçe Başkan Adayı Şerif Sertan Ocakçı’nın adaylığını açıkladığı toplantıda konuşan Kartal, Ülkemiz hep birlikte kaygıyla izlediğimiz gibi çok kritik bir süreçten geçiyor. Sadece ülkemizde değil bölgemizde tıpkı önceki büyük savaşların öndeki gelişmeler gibi ciddi gelişmelerin olduğu bir dönem. Tüm emperyal güçlerin, dünya egemenlerin bölgemizde Akdeniz’de konumlandığı bir süreç ve ne yazık ki 1 Kasım seçimlerinde ülke yeniden korkunç bir belirsizliğe, karanlığa doğru yol oluyor. Bu nedenle Cumhuriyet Halk Partisi olarak bizlere çok ciddi görevler düşüyor, çok ciddi sorumluluklar düşüyor. Bu kötü gidişe ancak Cumhuriyet Halk Partisi olarak birlik beraberlik içerisinde olursak dur diyebiliriz. 6 Aralık yani 3 gün sonra Pazar günü ilçe kongremizi yapacağız. Ülkemiz böyle kritik süreçlerden geçerken, Zonguldak kan kaybederken, Ereğli kan kaybederken, insanlarımız umutsuzluğa sürüklenirken, bize bir tek şey düşüyor; birlik beraberlik içerisinde bir birimize sarılmamız, kucaklaşmamız ve Atatürk’e yakışır bir şekilde aydınlık çağdaş bir Türkiye için mücadele etmemiz yakışır.

6 ARALIKTA GÖREVİ BIRAKIYORUM

6 Aralıkta görevi bırakıyorum, bütün amacım partinin birlik beraberlik içerisinde gelecek kuşaklara aktarılması ve Türkiye’yi çağdaş uygarlık düzeyine çıkarması, bütün amacım bu. Kişisel hiçbir beklentim yok. 6 Aralıkta ki kongremizin de kişisel hiçbir beklenti olmadan partiyi büyütecek, ileriye taşıyacak birlik beraberlik kardeşlik kongresi olmasını yürekten arzu ediyorum”

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2015, 13:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER