Kartal güven tazeledi,Tatar ruhsatını aldı

Kdz. Ereğli Hukukçular Derneği Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

Kartal güven tazeledi,Tatar ruhsatını aldı

Kdz. Ereğli Hukukçular Derneği Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

Dernek Merkez binasında gerçekleştirilen Genel Kurula Baro Başkanı Av. Kerem Ertem, Baro yönetim kurulu üyeleri ile üye avukatlar katıldı.

Divan Başkanlığını Barolar Birliği üst kurulu Delegesi Av Özel Eroğlu’nun yaptığı Olağan Genel kurulda Mevcut Başkan Tayyar Kartal güven tazelerken, Avukatlık stajını tamamlayan Av. Celal Tatar ise ruhsatsını Baro Başkanı Av. Kerem Ertem’den aldı.

Daha önceki Yönetim Kurulunda sadece Av. Dilara Bozkuş Uzun doğum nedeniyle görev almazken, Yerine Av. Mustafa Çavdar seçildi. Önceki Yönetim Kurulu üyeleri Av. Ozan Olkaç, Av. Çağdaş Gürlek ve Av. Seda Zehra Günal yeni dönemde de görev aldı.

AVUKATLIK STAJINI TAMAMLADI, RUHSATINI ALDI

Genel Kurul öncesinde Ereğli’nin tanınmış simalarından daha önceki dönemlerde Belediye Başkan Yardımcılığı görevlerinde de bulunan ve Avukatlık stajını tamamlayan Av. Celal Tatar, Avukatlık yemini ederek Baro Başkanı Av. İbrahim Kerem Ertem’in elinden ruhsatını aldı. Büyük bir azimle yıllar sonra İstanbul Hukuk Fakültesini bitirdikten sonra avukat olan Celal Tatar meslektaşları tarafından kutlandı. Tatar’a barolar birliği rozetini Av. Ömer Kara taktı. Avukat Celal Tatar’a mesleğinde başarılar diliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2014, 13:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER