KASKI HAYATINI KURTARDI

Bir otomobile arkadan çarparak yerde sürüklenen motosiklet sürücüsünü ölümden başında takılı olan kaskı kurtardı. Genç motosiklet sürücüsü hastaneye başında takılı olan kaskıyla gitti.

KASKI HAYATINI KURTARDI
gundemeregli.com-Zonguldak’ta, bir otomobile arkadan çarparak yerde sürüklenen motosiklet sürücüsünü ölümden başında takılı olan kaskı kurtardı. Genç motosiklet sürücüsü hastaneye başında takılı olan kaskıyla gitti. 

Kaza, gece saat 21.30 sıralarında Soğuksu Polis Merkezi karşısında meydana geldi. İddiaya göre, Erdoğan S. (29)’nin kullandığı 67 ET 766 plakalı motosiklet 67 EN 373 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü başını yere vurarak sürüklendi. Ancak kask takılı olması sebebiyle başından yara almayan motosiklet sürücüsü vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.



YARASINI UNUTTU MOTOSİKLETİNİ SORDU

Yaralı motosiklet sürücüsü ambulans beklerken çevredeki vatandaşlar bir an olsun yanından ayrılmadı. Kaskı ile yerde yatan sürücüye vatandaşlar yastık oldu. Zaman zaman yarasını unutan sürücü çevredekilere ve polislere motosikletini sordu. Bir polis memuru, Erdoğan S.’yi motosikletini karakoldan alabileceğini söyleyerek rahatlatmaya çalıştı.

Olay yerine gelen 112 ekipleri yaralı sürücüye ilk müdahaleyi yaptı. Çevredeki vatandaşların yardımı ile ambulansa taşınan motosiklet sürücüsü Erdoğan S., kendisini ölümden kurtaran kaskını bir an olsun başından çıkarmadı. Ambulansa bile kaskı ile binen Erdoğan S., tedavisi yapılmak üzere Atatürk Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Kaza yerine gelen itfaiye ekipleri yangın çıkma ihtimaline karşı çevrede güvenlik önlemi aldı.
Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2014, 10:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER