KAVLAK” EREĞLİ İÇİN HER HİZMETE DESTEĞİZ”

KAVLAK” EREĞLİ İÇİN HER HİZMETE DESTEĞİZ”

gundemeregli.com-Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak beraberinde Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret ederek başarı dileğinde bulundu.

Türk- İş Genel Sekreteri ve Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı makamında ziyaret ederek başarı diledi.

Kavlak’a Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş ve Yönetim Kurulu üyeleri de eşlik ederken ziyarette Belediye Meclis Üyeleri de hazır bulundu.

 

EREĞLİ İÇİN YAPILACAK HER HİZMETE DESTEĞİZ

Kavlak, Başkan Uysal’a görevinde başarılar dilerken Ereğli’ye yapılacak her türlü hizmete destek olacaklarını ifade etti.

TOPLUMUN BÜTÜN KESİMLERİNİ KUCAKLAYACAĞIZ

Başkan Uysal ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Sizleri Ereğli’de görmekten duyduğumuz memnuniyeti getirmek istiyorum. Ereğli’de bir hizmet dönemi başlamıştır. Toplumun bütün kesimleriyle birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek kentimize hak ettiği hizmeti vermek için elimizden geleni yapacağız. Bunu yaparken toplumun bütün kesimlerini kucaklayarak hareket edeceğiz.” dedi.

Belediye Başkanı Uysal, Genel Başkan Kavlak’a Ereğli’ye özgü çeşitli hediyeler takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2014, 06:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER