Kayıp gençlerin cesetlerine ulaşıldı

Zonguldak´ta ailelerinin jandarmaya kayıp ihbarında bulunduğu gençlerin içinde bulunduğu araç, yoldan 200 metre aşağıdaki sahilde bulundu.

Kayıp gençlerin cesetlerine ulaşıldı
Zonguldak´ta ailelerinin jandarmaya kayıp ihbarında bulunduğu gençlerin içinde bulunduğu araç, yoldan 200 metre aşağıdaki sahilde bulundu. Gençlerden birinin cesedi olay yerinde bulunurken diğerinin cesedini ise dalgıçlar denizden çıkarttı. 
Edinilen bilgiye göre, özel bir şirkette işçi olarak çalışan 20 yaşındaki Murat Yeniay ile 22 yaşındaki Sercan Ersöz´ün kullandığı 74 BM 607 plakalı otomobil, Türkali köyü Sivrikaya mevkisinde yoldan çıkarak 200 metrelik uçuruma yuvarlandı. Filyos beldesinde su doldurduktan sonra Çatalağzı beldesine gelmek isteyen gençlerin içinde bulunduğu otomobil, sahilde durabildi. Bu sırada kayıp ihbarını alan jandarma ekipleri çevrede çalışmalarını genişletti.
Yoldan 200 metre aşağıda bir otomobilin bulunduğu ihbarı üzerine bölgede çalışma başlatıldı. Balıkçı teknesiyle aracın bulunduğu bölgeye ulaşan ekipler ters dönen otomobilin altında Sercan Ersöz´ün cesedine rastladı. Murat Yeniay´ın cesedine ulaşılamaması üzerine Sahil Güvenlik Komutanlığı´ndan yardım istendi.
Sabah erken saatlerde başlayan aramalar sonuç verdi. Dalgıçlar, Murat Yeniay´ın cesedine yaklaşık 5 metre derinlikte ulaştı. Her iki gencin de cesedi hastane morguna kaldırılırken jandarmanın olayla ilgili soruşturması sürüyor.
Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2016, 12:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER