Kaymakam Madenoğlu; ´´Son Derece anlamlı´´

Kaymakam Madenoğlu; ´´Son Derece anlamlı´´

Kaymakam Madenoğlu; ´´Son Derece anlamlı´´



Yurtgenelinde olduğu gibi Ereğli’de de vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü’nün(FETÖ) darbe girişimine yönelik ‘Demokrasi nöbetine’ devam ediyor.15 Temmuz’dabölücü terör örgütü FET֒nün askeri darbe girişimin ardından CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla alanları boş bırakmayan vatandaşlar ellerindekiTürk bayrakları ile birlikte sabahlara kadar nöbetlerini sürdürüyor. Atatürk anıtıönünde devam eden Demokrasi Nöbetinde vatandaşlaraayrıca Anadolu Ajansı tarafındanhazırlanan ‘Dakika dakika FET֒nün darbegirişimi’ isimli kitap dağıtıldı. İlçe Kaymakamı Nazım Madenoğlu, BelediyeBaşkanı Hüseyin Uysal ve Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır tarafından dağıtılankitap’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

YOĞUN İLGİGÖSTERİLDİ

EreğliBelediyesinin organizasyonunda Devrim Bulvarındaki Atatürk Anıtı önündevatandaşların devam ettirdiği demokrasi nöbetinde, AA muhabirlerinin anlıkhaberleri ve olay anındaki fotoğraflarıyla kronolojik sıraya göre derlendiğikitabın dağıtımı için kurulan standa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

MADENOĞLU,HALKIMIZ DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKTI

Ereğli İlçe KaymakamıNazım Madenoğlu, kitap dağıtımının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada 15Temmuz darbe girişiminin ardından halkın demokrasiye sahip çıktığını o gecesive sonrasının Anadolu Ajansı’nın çalışmaları ve gayretleri ile belgeniteliğinde bir kitaba dönüştürüldüğünü söyledi.

AA TARİHİ GÖREV ÜSTLENDİ

AnadoluAjansı’nın tarihi bir görevi üstlendiğini anlatan Madenoğlu şu ifadelere yerverdi: “Kitap incelendiğinde görülecektir ki hainlik diz boyu. Bu hainliğin dizboyu olması kadar vatanseverliğin daha fazla bir şekilde darbe girişiminisonuçsuz bıraktı. Son derece anlamlı ibret vesikası niteliğinde belgelerle doluolan bu kitapta o gece yüce milletimize karşı oynanan kanlı oyun en detaylı birşekilde anlatılmakta, resimlerle dile getirilmekte. Yüce mevlam kahramanmilletimize böyle kötü günler bir daha göstermez. Döküman niteliğindeki bu kitapçığın hazırlanmasındaemeği geçen merkezi ve taşrasında çalışanları kutluyorum”

“BU BİR BELGE”

EreğliBelediye Başkanı Hüseyin Uysal da 15 Temmuz tarihinden itibaren gelişmeleriyakından takip ettiklerini, askeriyeyi temsil etmeyen bir grup haininvatandaşlara silahlarını çevirdiğini anlatarak, “Cumhurbaşkanımız Recep TayyipErdoğan’ın çağrısının ardından halkımız sokaklara dökülerek darbe girişiminiönlemiştir. Tuttuğumuz nöbetlerin anlamı da darbeci düşünceye karşı bir dahadarbe yapılmasın diyedir. Kitabın yapımında emeği geçenlere teşekkür ediyorum,bu bir belge. İnşallah bu belge önümüzdeki günlerde daha da detaylıhazırlanarak da sunulacağını düşünüyorum çünkü buradan birçok kahramanlıköyküleri var” dedi.

ÇAKIR,TARİH NİTELİĞİNDE BİR KİTAP

AK PartiEreğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Anadolu Ajansı’nın darbe girişiminin üzerindenkısa bir süre geçmesine rağmen halkın olayları daha iyi idrak edebileceği tarihniteliğinde bir kitabı hazırladığını anlattı.

AA EREĞLİ MUHABİRİ BEKTAŞ’A TEŞEKKÜR

Kaymakam Nazım Madenoğlu, EreğliBelediye Başkanı Hüseyin Uysal, AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakırda, AA’nın Ereğli Muhabiri Mustafa Kemal Bektaş’a teşekkür ettiler. Demokrasinöbeti programında Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından 15 Temmuz gecesihayatını kaybedenler için dualar okundu.


Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2016, 23:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER