Kaymakam Madenoğlu,Allah sizleri bizlere bağışladı

Kdz. Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Ereğli İlçe Jandarma Komutan Vekili Emre Balcı ve İlçe Emniyet Müdür Vekili Nurettin Çelik, AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır,Şırnak-Uludere yolundaki Milli Taburunun güvenliğini sağlayan Tahtakayalıkları üs bölgesine 1 Eylül´de teröristlerce yapılan saldırıda yaralanan ve tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademesinden (GATA) taburcu edilerek baba ocağına getirilen Uzman Çavuş Sercan Sezer’i evinde ziyaret etti.

Kaymakam Madenoğlu,Allah sizleri bizlere bağışladı
Kdz. Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Ereğli İlçe Jandarma Komutan Vekili Emre Balcı ve İlçe Emniyet Müdür Vekili Nurettin Çelik, AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve Ereğli İlçe Müftü Vekili Ramazan Duman ,Şırnak-Uludere yolundaki Milli Taburunun güvenliğini sağlayan Tahtakayalıkları üs bölgesine 1 Eylül´de teröristlerce yapılan saldırıda yaralanan ve tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademesinden (GATA) taburcu edilerek baba ocağına getirilen Uzman Çavuş Sercan Sezer’i evinde ziyaret etti.
 
ALLAH SİZLERİ BİZLERE BAĞIŞLADI
 
Şırnak´ta askeri birliğe uzun namlulu silah ve roketatarla saldıran teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan ve tedavisinin ardından baba ocağına getirilen Uzman Çavuş Sercan Sezer’e geçmiş olsun ziyareti bulunan Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Uzman Çavuş Sercan Sezer’e geçmiş olsun dileklerini iletirken; ‘’ Allah hem sizi hem de arkadaşlarınızı bizlere, ailelerine ve vatanlarına bağışladı dualarımız hep sizlerle’’ dedi.
TERÖRÜN EN BÜYÜK İLACI BİRLİK BERABERLİK
 
AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, ise; terörle mücadelenin kararlılıkla süreceğini ifade ederken, ‘’ Terörün en büyük ilacı birlik ve beraberliktir ’’ dedi. Çaturoğlu şunları söyledi; ‘’Allah seni bize bağışladı, hem bu arada polis ve asker şehitlerimiz var, gazilerimiz var, onlara Allahtan rağmen gazilerimize acil şifalar diliyorum. Ulusumun başı sağolsun ama şunun da bilinmesini istiyorum ki; Türk devleti bunun altında kalmayacaktır. Mislinden daha fazla bir şiddetle bunların intikamı alınacak kanları yerde kalmayacaktır.Terör bu ülkenin baş belası, teröristler ya silahlarını bırakacak teslim olacaklar ya da en son ferdi temizleninceye kadar mücadele edilecektir bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Sadece teröristlerle değil bizim savaşımız aynı zamanda terörsitlere perde arkasında ve alenen yardım yataklık yapan, alenen destekte bulunan örgütler var medya kuruluşları var, yabancı unsurlar var. Onlarla da savaşımız var. Allah hepimiz için hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Terörün en büyük ilacı birlik ve beraberliktir. Bütün siyasi partilerimizin ve vatandaşlarımızın birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeleri gerekir. ‘’ dedi.
Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2015, 18:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER