KAYMAKAM MALĞAÇ VE ALAPLI İMKB’DEN ZİYARET

KAYMAKAM MALĞAÇ VE ALAPLI İMKB’DEN ZİYARET
gundemeregli.com-
Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç ve İMKB Alaplı meslek ve Anadolu teknik lisesi müdürü Eyüp Ertaş ile Okul yöneticileri Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’i ziyaret etti.

MALĞAÇ BAŞARILAR DİLEDİ

Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’i ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kaymakam Yıldıray Malğaç’a teşekkür etti. Bütün devlet kurumlarıyla karşılıklı yardımlaşma ve dayanışma içerisinde ilçeye en güzel hizmeti vermeye çalışacaklarını belirten Belediye Başkanı Nuri Tekin, “Bu yardımlaşma ve dayanışma olursa, ilçemiz her alanda hak ettiği hizmeti alır. Biz bu işbirliğine önem vereceğiz. “ dedi.

İLÇEYE GÜZEL HİZMETLERİ OLACAKTIR

İMKB Alaplı Endüstri Meslek Lisesi ve Anadolu Teknik Lisesi Müdürü Eyüp Ertaş ve Okul idarecileri Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’i ziyaret ederek, görevinde başarılar dilediler.

İMKB Alaplı Endüstri Meslek Lisesi ve Anadolu Teknik Lisesi Müdürü Eyüp Ertaş, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’in ilçeye en güzel hizmetleri vereceğine ve başarılı olacağına inandıklarını ifade etti.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin de, Eyüp Ertaş ve Okul idarecilerine ziyaretleri ve iyi dileklerinden dolayı teşekkür etti. Belediye Başkanı Nuri Tekin, okulları ve eğitim faaliyetlerini destekleyeceklerini belirterek, “Yeni nesillerin nitelikli ve topluma yararlı birer birey olarak yetişmeleri için hepimizin ortak sorumlulukları var. Biz sorumluluğumuzun bilincindeyiz ve bu noktada ne yapılması gerekiyorsa onu yapacağız. “ dedi.

 
 
 
 
 
 
 
Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2014, 13:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER