Kaza anı kameralara yansıdı

Zonguldak´ın Ereğli ilçesinde, motosiklet ile halk otobüsünün çarpışma anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kaza anı kameralara yansıdı
Zonguldak´ın Ereğli ilçesinde, motosiklet ile halk otobüsünün çarpışma anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü hastaneye kaldırıldı.
Kaza, ilçeye bağlı Yeşiltepe Mahallesi´nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kavşaktan dönüş yapan Umut Kocabaş idaresindeki 67 M 8064 plakalı halk otobüsü ile Kepez istikametinden çarşı merkezine giden Özkan Güngör (29) idaresindeki 81 EE 769 plakalı motosiklet yol ortasında çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle yaralanan ve yere düşen motosiklet sürücüsünün yardımına vatandaşlar koşarken, şans eseri olay yerinden geçen sağlık ekipleri yaralı sürücüye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Ereğli Devlet Hastanesi´ne kaldırdı. Halk otobüsü sürücüsü Kocabaş ifadesi alınmak üzere kendi imkanları ile Bağlık Polis Karakolu´na gitti. Ereğli Devlet Hastanesi´ne kaldırılan motosiklet sürücüsü Özkan Güngör´ün sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavisinin devam ettiği bildirildi.
Motosiklet ve halk otobüsünün karıştığı kaza güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde halk otobüsünün dönüş yaptığı sırada motosikletin çarpması yer alıyor.
Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2015, 11:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER