Kaza yapıp eve kaçan oğlunu karakola teslim etti

Ereğli´ de, yılbaşı izni için memleketine gelen üniversite öğrencisi, alkollü iken babasına ait otomobil ile kaza yapıp önce elektrik panosuna, ardından da iki ayrı dükkanın ön kısmına çarparak camlarını kırdı.

Kaza yapıp eve kaçan oğlunu karakola teslim etti
Ereğli´ de, yılbaşı izni için memleketine gelen üniversite öğrencisi, alkollü iken babasına ait otomobil ile kaza yapıp önce elektrik panosuna, ardından da iki ayrı dükkanın ön kısmına çarparak camlarını kırdı. Kazadan sonra eve kaçan sürücünün babası, oğlunu karakola teslim etti. 


Kaza, Müftü Mahallesi Erdemir Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, U.A. (22) idaresindeki 67 TN 817 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyeti kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak önce elektrik panosuna, ardından da bir mobilya mağazası ile lokantanın ön kısmına çarparak camlarının kırılmasına neden oldu. Kaza sonrası hasar gören aracın parçaları etrafa dağılırken, U.A. ise olay yerinden ayrıldı. Polis, kaza yapan otomobilin sahibine plakasından adres sorgulaması yaparak ulaştı. Polis kaza yapan sürücüyü ararken, U.A.´nın babası kaza yaptıktan sonra eve kaçan oğlunu karakola teslim etti. Polis, sürücünün 122 promil alkollü olduğunu belirledi.

Kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı.


Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2014, 14:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER