KAZADAN 12 GÜN SONRA HAYATINI KAYBETTİ

Alaplı ilçesine bağlı Sabrılı köyünde meydana gelen pat pat kazasında ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan 40 yaşındaki Kevser Yılmaz, kazadan 12 gün sonra hayatını kaybetti.

KAZADAN 12 GÜN SONRA HAYATINI KAYBETTİ
gundemeregli.com-Alaplı ilçesine bağlı Sabrılı köyünde meydana gelen pat pat kazasında ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan 40 yaşındaki Kevser Yılmaz, kazadan 12 gün sonra hayatını kaybetti.
Alaplı ilçesinde 30 Haziran 2014 günü akşam saatlerinde Sabırlı Köyü’nde Yaşar Çetin’in (51) kullandığı pat pat diye tabir edilen tarım aracının devrilmesi sonucu sürücünün yanı sıra Filiz (22) Havanur (4) Beyzanur (3) ve 5 aylık Furkan Çetin ile Kevser Yılmaz (40) İsmail (50) Semiha (18) ve Sertaç Yılmaz (10) yaralanmıştı.
Kazanın ardında hastaneye kaldırılan yaralılar tedavilerinin ardından taburcu edilirken, Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde makineye bağlı olarak yaşayan Kevser Yılmaz daha fazla hayata tutunamadı. Hayatını kaybeden Kevser Yılmaz için Alaplı ilçesi Çatak Köyü’nde cenaze töreni düzenlendi. Gözyaşlarının sel olup aktığı cenaze töreninin ardından Kevser Yılmaz aile mezarlığına defnedildi.
Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.
Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2014, 13:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER