Kdz. Ereğli Belediyesi Beycuma Belediyesi’ne araç hibe etti

Kdz. Ereğli Belediyesi, Ekim meclisinde oy birliği ile alınan karar sonrası, Beycuma Belediyesi’ne hizmet aracı hibe etti.

Kdz. Ereğli Belediyesi Beycuma Belediyesi’ne araç hibe etti

Habermerkezi-Kdz.Ereğli Belediyesi, Ekim meclisinde oy birliği ile alınan karar sonrası, BeycumaBelediyesi’ne hizmet aracı hibe etti.

Kdz. Ereğli Belediyesi, Beycuma Belediyesi’nin talebi doğrultusunda07.10.2015 tarihinde oy birliği ile alınan meclis kararı gereği,  daha önce belediye hizmetlerinde kullanılan2000 model Opel marka hizmet aracını, Beycuma Belediyesi’ne hibe etti.

Gün içinde Kdz. Ereğli Belediyesini ziyaret eden AkParti 24.Dönem Zonguldak Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili Adayı ÖzcanUlupınar, Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu, AK Parti İlçe BaşkanıFatih Çakır ve beraberindekileri makamında ağırlayan Belediye Başkanı HüseyinUysal ziyaret çıkışında, Belediye Başkan Yardımcıları ve meclis üyelerinin dekatılımı ile söz konusu aracın Beycuma Belediyesi’ne teslimini gerçekleştirdi.

Beycuma Belediye Başkanı Kundakçıoğlu,  Başkan Uysal ve meclis üyelerine teşekkürederken, Başkan Uysal’da aracın Beycuma Belediyesi’ne hayırlı olmasını diledi.

 

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2015, 12:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER