Kdz. Ereğli Belediyespor Boluspor u21´i mağlup etti

Kdz. Ereğli Belediyespor Boluspor u21´i mağlup etti

Kdz. Ereğli Belediyespor  Boluspor u21´i mağlup etti

Bölgesel AmatörLig 11. Grupta mücadele edecek olan Kdz. Ereğli Belediyespor’da Bolu kampıdevam ediyor.

Kamptaki ilk hazırlık maçında Erokspor’u 2-1 mağlup edeneflatun beyazlılar, dünde Boluspor U21 takımı ile oynadığı hazırlık maçını 2-0kazandı.

Perşembe günü Çerkezköy ile kamp kapsamındaki son hazırlıkmaçını yapacak olan Kdz. Ereğli Belediyespor, 17 Eylül Cumartesi günü deKocaalispor’un sezon açılışına katılacak.

25 Eylül Pazar günü 2016-2017 sezonu ilk maçına çıkacak olanKdz. Ereğli Belediyespor, yeni sezona Bolu kampındaki idmanlar ve hazırlıkmaçları ile hazırlanıyor. 

Bolu kampındaki ilk hazırlık maçında Bal Ligi 10 grubunİstanbul takımlarından Erokspor ile karşılaşan ve sahadan 2-1 galip ayrılanKdz. Ereğli Belediyespor, kamp kapsamındaki 2. hazırlık maçında da Boluspor U21takımı ile karşı karşıya geldi.

Boluspor tesislerinde oynanan ve ilk yarısı golsüz bitenkarşılaşmayı Kdz. Ereğli Belediyespor, 78.dakikada Kubilay Civelek ve 85.dakikada Eray Özer’in golleri ile 2-0 kazandı.

Antrenör İsmail Yalçın hafif sakatlıkları bulunan kaptanOğuz, Furkan Narin ve Ozan Aydın dışındaki tüm oyuncularına şans verdi. Eflatunbeyazlılar kamptaki son hazırlık maçını aynı otelde kamp yaptığı Tekirdağtemsilcisi Çerkezköy ile yapacak.

KOCAALİSPOR’DANÖZEL DAVET

Kamp sonrası yeni sezon hazırlıklarına 2 günlük bayram arasıverecek olan Kdz. Ereğli Belediyespor, son hazırlık maçını 17 Eylül Cumartesigünü oynayacak.

 Geçen sezon aynıgrupta yer aldığı Sakarya temsilcisi Kocaalispor’un sezon açılışına katılacakeflatun beyazlıların, Sakarya temsilcisinin sezon açılış töreni sonrası saat16.00’da oynayacağı karşılaşma, yeni sezonun son hazırlık maçı olacak.

KIZLAR GOL AVERAJIİLE VEDA ETTİ

Türkiye Şampiyonası finallerinde mücadele eden Kdz. EreğliBelediyespor Genç Kızlar Futbol Takımı grup müsabakalarını tamamladı.

Gruptaki Fomget ve Beşiktaş maçlarını 3-2 ve 3-1’likskorlarla kazanan 1207 Antalya maçını 3-0 kaybeden Genç Kızlar, grup maçlarısonunda yarı final oynama şansını gol averajı ile kaybetti.

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2016, 06:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER