Kdz.Ereğli Belediyesi ve ERİDAK´tan doğa yürüyüşü etkinliği

Osmanlı Çileği Kültür ve Sanat Şenlikleri kapsamında Kdz.Ereğli Belediyesi ve ERİDAK Arama Kurtarma Derneği ile ortaklaşa, Balı Su Kemeri – Ölüce Deniz Fenerine Trekking Doğa yürüyüşü gerçekleştirilecek. Etkinlikler kapsamında ayrıca tarihi ve turistik yerler gezisi düzenlenecek.

Kdz.Ereğli Belediyesi ve ERİDAK´tan doğa yürüyüşü etkinliği

Osmanlı ÇileğiKültür ve Sanat Şenlikleri kapsamında Kdz.Ereğli Belediyesi ve ERİDAK AramaKurtarma Derneği ile ortaklaşa, Balı Su Kemeri – Ölüce Deniz Fenerine TrekkingDoğa yürüyüşü gerçekleştirilecek. Etkinlikler kapsamında ayrıca tarihi veturistik yerler gezisi düzenlenecek.

Kdz.Ereğli BelediyesiOsmanlı Çileği Kültür ve Sanat Şenlikleri kapsamında, Ereğli’de doğa yürüyüşügerçekleştirilecek.

Kdz.Ereğli Belediyesi veERİDAK Arama Kurtarma Derneğiyle ortaklaşa gerçekleştirilecek yürüyüş, 29 MayısPazar günü yapılacak.

Yaklaşık 12 kilometrelikalanda gerçekleştirilecek yürüyüşe katılmak isteyenlerin Spor Ayakkabı veyaBot, rüzgarlık veya yağmurluk ile sırt çantasını yanlarında getirmeleriistendi.

Yürüyüş komitesi, Doğayürüyüşü esnasında katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunulacağını açıklarken,doğa yürüyüşüne katılmak isteyenlerin 26 Mayıs 2016Perşembe günü saat 16:00a kadar 0539 855 27 26 nolu telefonu arayarakkatılacakları konusunda bilgi vermeleri istendi.

Doğa yürüyüşü için ayrıca, Pazar günü Saat 09:30da Anıt Önünden araçkaldırılacağı açıklandı.

TARİHİ YERLER GEZİSİ

Bu arada, şenlikler kapsamında 28 Mayıs Cumartesi günü Tarih Doğa veKültürünü Yaşatma Derneğince Ereğli Müzesi, Kent Müzesi, Mağaralar, Çeştepe veKaletepeyi kapsayan tarihi ve turistik yerler gezisi de yapılacak.

 Bu organizasyon için aynı günAnıt önünden saat 10:00’da araç kaldırılacak.

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2016, 12:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER