Kdz.Ereğli PTT hizmet binasının ihalesi 2-3 ay içerisinde yapılacak

Kdz.Ereğli PTT hizmet binasının ihalesi 2-3 ay içerisinde yapılacak

Kdz.Ereğli PTT hizmet binasının ihalesi 2-3 ay içerisinde yapılacak

 


 AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu,Kdz.Ereğli ilçe Başkanı Fatih Çakır ile birlikte PTT Genel Müdür YardımcısıGürbüz Akbulut’u ziyaret ettiklerini ve PTT Şubelerinin personel sayılarını veihtiyaçlarını görüştüklerini belirtti.

 

Milletvekili Çaturoğlu yaptığı basın açıklamasına şuifadeler yer verdi; Ankara’da bulunan AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanımız FatihÇakır ile birlikte PTT Genel Müdür Yardımcısı Gürbüz Akbulut’u ziyaret ettik.Ziyaretimizde İlimizdeki PTT şubelerinin daha verimli ve etkin çalışabilmeleriiçin personel sayıları ve personel ihtiyaçları üzerinde verimli bir çalışmayaptık. Ayrıca, Kdz.Ereğli PTT Şubesinin 2. Sınıfa alınmasını ve personelsayısının artırılması talebinde bulunduk.

 

Diğer taraftan, Kdz.Ereğli PTT Şubesi hizmet binasıyıkılmış ve yerine yeni hizmet binası yapılması kararlaştırılmıştı. Görüşmemizdeyeni hizmet binasının ihalesinin 2-3 ay içerinde yapılacağının müjdesini aldık.İlçemize hayırlı olsun.

 

Yine İlçe Başkanımız Fatih Çakır İle birlikte AdaletBakanlığı Müsteşar Yardımcısı hemşerimiz Yüksel Kocaman’a da nezaketziyaretinde bulunduk.

 

 

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2017, 10:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER