Kdz.Ereğli Zabıtası, ziyaretlerde bulundu

Kdz.Ereğli Zabıtası, ziyaretlerde bulundu

Kdz.Ereğli Zabıtası, ziyaretlerde bulundu

Kdz.Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Zabıtateşkilatının kuruluşunun 190. Yıldönümü ve Zabıta Haftası kutlamalarıkapsamında bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Eski Zabıta Müdürü evinde ziyaretedildi, İlçe Emniyet ve Vergi Dairesi Müdürlerine teşekküre gidildi. ZabıtaTeşkilatı, Şehir Mezarlığında da Mevlid programı düzenledi.

Kdz. Ereğli BelediyesiZabıta Müdürlüğü, Zabıta teşkilatının kuruluşunun 190. Yıldönümü ve ZabıtaHaftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında vefa örneği sergiledi.

Zabıta Müdürü AlptekinDursun ve beraberindeki personel hafta kapsamında ilk olarak 1994-2000 yıllarıarasında Kdz.Ereğli Belediyesinde Zabıta Müdürlüğü görevini yapan NevzatArslan’ı Topçalı Mahallesi’ndeki evinde ziyaret etti. Samimi bir ortamda geçenziyarette eski anılar yad edildi.

Dursun ve beraberindekipersonel daha sonra Şehir Mezarlığında bir araya geldi. Belediye BaşkanYardımcısı Ayhan Atay’ın da katıldığı programda, hayatını kaybeden personelleriçin Mevlid –İ Şerif programı düzenlendi.

KÜÇÜK VE GÖVCE’YE ZİYARET

Kdz. Ereğli BelediyesiZabıta Müdürlüğü, hafta etkinliklerini İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük ve VergiDairesi Müdürü Muharrem Gövce’yi ziyaret ederek noktaladı. Desteklerindendolayı Küçük ve Gökçe’ye teşekkür plaketleri takdim edildi.

 

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2016, 06:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER