Kendi canını unuttu, evladını sayıkladı

Tatil için Zonguldak´tan yola çıkan aile Bursa´da kaza yaptı. Ana yol kenarında bulunan bahçeye uçan araçta sıkışan anne yoğun çabalar sonucu kurtarılırken, sürekli evladını sayıkladı.

Kendi canını unuttu, evladını sayıkladı
İHA-Tatil için Zonguldak´tan yola çıkan aile Bursa´da kaza yaptı. Ana yol kenarında bulunan bahçeye uçan araçta sıkışan anne yoğun çabalar sonucu kurtarılırken, sürekli evladını sayıkladı.
Zonguldak´tan tatil için yola çıkan aile, Bursa´nın Gemlik ilçesi Engürücük mevkiinde incir bahçesine uçtu. Sezer K. (41) idaresindeki 67 NL 471 plakalı araç, sürücünün bir anlık dikkatsizliği sonucu yoldan çıktı. Bahçeye uçan araç bir ağaca çarparak durabildi. Sürücü Sezer K. ile birlikte Nevin Alakas (36) ve 3 yaşındaki Irmak Alakas´ın bulunduğu otomobil hurdaya döndü. Kazanın şiddetiyle küçük kız aracın bagajından dışarı fırlarken, Nevin Alakas ise sıkıştı.
Yoldan geçen diğer sürücülerin 112´ye haber vermesiyle olay yerine 3 ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Küçük kız çocuğu olay yerine gelen ekipler tarafından 10 metre uzakta bulundu. Anne Nevin Alakas ise sıkıştığı yerden itfaiye ekiplerinin çabaları neticesinde çıkarıldı. Ekipler hurdaya dönen araçtan fırlayan başka bir çocuğun olup olmadığını öğrenmek için sedyeye alınan anneye, Kaç çocuğunuz var diye sordu. Anne ise sürekli Çocuğum diye sayıkladı. Tek çocuğu olduğu anlaşılan aileden Nevin Alakas ile Irmak Alakas, Gemlik Devlet Hastanesi´ne kaldırılırken, sürücü Sezer K. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi´ne tedavi altına alındı.
Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2015, 11:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER