Kent Konseyi Bu Sözü Haketti Allah razı olsun

Kdz. Ereğli Kent Konseyi tarafından engelli bir kişiye tekerlekli sandalye hediye edildi.

Kent Konseyi Bu Sözü Haketti Allah razı olsun


Kdz. Ereğli Kent Konseyi tarafından engelli bir kişiye tekerlekli sandalye hediye edildi.
İlçeye bağlı Köseler mahallesinde yaşayan ve 5 yıl önce felç geçiren 1 çocuk babası İsmail Arslan’a Kurban Bayramı öncesi Kdz. Ereğli Kent Konseyi yönetimi tarafından tekerlekli sandalye hediye edildi. Kent Konseyi Başkanı Noyan Keskin beraberinde, Yönetim kurulu üyeleri, Köseler Mahallesi Kalkındırma Derneği Başkanı Birkan Demirel ve Köseler Mahallesi Muhtarı Saip Erarslan ile birlikte İsmail Arslan’ı Köseler mahallesindeki evinde ziyaret etti. Tekerlekli sandalye hediye edilen Arslan’ın eşi Hava Arslan mutlululuklarını dile getirerek,Emeği geçen herkese teşekkür etti.

KESKİN ,BİZİM HALKIMIZ DUYARLI HALK
 
Kent Konseyi Başkanı Noyan Keskin, Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte tekerlekli sandalye alma kararı aldıklarını belirterek, İsmail Abı’nın işlerini kolaylaştırmak adına böyle bir hediye almayı uygun gördük, tabi bizim halkımız gerçekten duyarlı bir halk, bizim insanlarımız öyle bir insan ki ekmeğinin yarısını bile bölüşecek duyarlılıkta, Bu tür organizasyonlar Ereğli’de oluyor. Ben bu bağlamda Köseler Mahallesi Kalkındırma Derneği Başkanı Birkan Demirel kardeşime, Köseler Mahallesi Muhtarı Saip Erarslan abime ve yönetim kurulu üyelerime destek ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.”dedi.

MUHTAR ERARSLAN ,KENT KONSEYİ YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Köseler Mahallesi Muhtarı Saip Erarslan ise Kent Konseyi yönetiminin böyle güzel bir organizasyona el atmalarının kendilerini duygulandırdığını ifade ederek konuşmasını şu şekilde sürdürdü; Bizler gerçekten bu konularda ihmalkârız, Kent Konseyindeki arkadaşlarımız bu işleri daha iyi organize ediyorlar ve düzenliyorlar. İnşallah genç kardeşimiz Noyan Keskin başarılarına başarı katacaktır. Ben bu mahallenin muhtarı olarak böyle bir olayın gerçekleşmesinden dolayı gerçekten çok sevindim, bence bu olayı herkesin alkışlamazı lazım” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2015, 19:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER