KESİK EL CİNAYETİNDE FLAŞ GELİŞME

KESİK EL CİNAYETİNDE FLAŞ GELİŞME
gundemeregli.com-Kdz  Ereğli´de geçtiğimiz yıl Eylül ayında bağ evinde işlenen cinayet sırasında 21 yaşındaki Gizem Tunç’ın ellerinin öldükten sonra kesildiği belirlendi.
Kdz. Ereğli’de 9 Eylül 2013 tarihinde taksici sevgilisi Murat Erdoğan ile birlikte çalılıkların arasında cesedi bulunan Gizem Tunç’un iki elide kesik halde bulunmuştu. Cinayetin ardından Gizem’in eski sevgilisi Deniz Poyraz askerlik görevini yaptığı Denizli’de yakalanarak ilçeye getirilmiş ve çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Deniz Poyraz’ın babası Ali Poyraz’da cinayete yardım ve delilleri karartma suçlamasıyla çıkartıldığı mahkemece tutuklanmıştı.
Zonguldak 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapisle yargılamaları başlayan zanlılardan Deniz Poyraz, davanın ilk duruşmasında cinayeti itiraf ederek, babasının suçsuz olduğunu söylemişti. Deniz Poyraz’ın babası Ali Poyraz’da oğlunun cinayet işlediğinden sonradan haberi olduğunu söylemiş ve mahkeme salonunda  oğluna tokat atmıştı.
Dava kapsamında Zonguldak 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nin Gizem Tunç’un ellerinin öldükten önce mi yoksa sonra mı kesildiğine ilişkin bilirkişi raporu ise mahkemeye ulaştı. Ankara Adli Tıp Kurumu Başkanlığı Morg İhtisas Dairesi’nin 6 Ocak’ta yaptığı otopsi raporuna göre inceleme yapan bilirkişi heyeti Gizem Tunç’un ellerinin öldükten sonra kesildiğini belirledi. Bilirkişi raporunda “Kişiye yapılan otopside elde edilen makroskobik ve mikroskobik bulgularda kesi yerlerinde kanama, ekimoz, sıyrık gibi canlılık özelliklerinin bulunmadığı kayıtlı olduğundan, sorulduğu üzere el bileklerindeki kesilerin kişinin ölümünden sonra meydana geldiği kanaatini bildirir rapordur denildi.
Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2014, 15:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER