Keskin, çalışmalarımızı büyük titizlilikle yürütüyoruz

Kdz.Ereğli Kent Konseyi Başkanı Noyan Keskin beraberinde Yürütme Kurulu üyeleri ve Esnaf Çalışma Grubu ile Kdz.Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifini ziyaret etti.

Keskin, çalışmalarımızı büyük titizlilikle yürütüyoruz
gundemeregli.com-Kdz.Ereğli Kent Konseyi Başkanı Noyan Keskin beraberinde Yürütme Kurulu üyeleri ve Esnaf Çalışma Grubu ile Kdz.Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifini ziyaret etti.
Kent Konseyi Başkanı Noyan Keskin, amaçlarının birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmek ve bu doğrultuda beklentilere karşılık vermek istediklerini belirterek, “Bu doğrultuda çalışmalarımızı da büyük bir titizlik ile yürütüyoruz. Karşılıklı diyalogları sürdürerek ilçemiz için bir taş üstüne taş daha koyabilirsek hepimiz için bir mutluluk kaynağı olacaktır” dedi.
Kent Konseyi çalışma gruplarının oluşturulduğunu ve grupların toplantılarına başladığını hatırlatan Keskin, “Heyecanlı ve çalışkan bir ekip ile önemli başarılara imza atacağımıza yürekten inanıyorum. Kdz.Ereğli Belediye Başkanımız Opr.Dr.Hüseyin Uysal bizler ile sürekli istişare halinde, yaşanabilir bir kent vizyonu doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizlere gösterilen ilgiye ve verilen desteğe bir kez daha teşekkür ediyorum. Kdz.Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi bu bölgenin olmazsa olmazlarından” sözleri ile konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden ve Kent Konseyi’nin çalışmalarına tam destek vereceklerini vurgulayan Kooperatif Başkanı Hikmet Tezel konuşmasında şunları söyledi: “Ziyaretiniz bizleri onurlandırdı, sizler ile çalışmaktan zevk duyarız. Sizler de Ereğli’ye faydalı olabilmek için bu görevleri aldınız. Mutlaka güzel projeler üreteceksiniz bu projelerle Ereğli’nin vizyonunuilerleteceksiniz. Kabul edilebilir projeler üretmek hepimizin görevleri, biz her zaman yanındayız. Komisyonlarınızın faaliyetlerini görüyoruz, takip ediyoruz. Noyan Keskin, yakınen tanıdığımız sevdiğimiz bir isim. Birlikte çalışalım, beraber olalım, projelerimizi hep birlikte yapalım. Birbirimize sahip çıkalım, destek olalım. Halkın yönetime katılması demek te bu zaman”
Esnaf Grubu Başkanı İsmet Yazıcıoğlu, esnaflara yönelik çeşitli proje hazırlığında olduklarını hatırlatarak, “Bu doğrultuda grubumuzda yer alan arkadaşlarımız ciddi çalışmalar içerisine girdiler. Kendimizi sürekli yenilemeli gelişen piyasa ve teknolojiye ayak uydurmalıyız. Artık omuz omuza, el ele tutma zamanı. Yeni bir heyecan ve değişim ile hareket etmek zorundayız. Biz bizden önce görev yapan, destek veren herkese teşekkür ediyoruz ama artık önümüzde yeni bir vizyon var ve bu yeni vizyona göre hareket etmek zorundayız. Kent Konseyi Esnaf Grubu’nu ciddi bir destek var ve bu destek sayısı hergeçen gün artıyor. Biz de projelerimiz ile bizlere verilen bu desteğe karşılık vereceğiz” ifadelerine yer verdi.
Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2014, 13:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER